Super krčko

naslov

Zdrave obroke pune vitamina pripremićete pomoću super krčka, aparata za sporo kuvanje.

Imate malo vremena, puno obaveza, a želite da pripremite zdrav obrok. Super krčko je aparat koji će sve sam uraditi umesto vas.

Ovaj aparat priprema hranu na nižoj temperaturi od uobičajene. Kao krajnji rezultat dobićete izbalansiran obrok. Tokom krčkanja namirnice neće promeniti ukus zahvaljujući ravnomernoj raspodeli toplote. Stakleni poklopac omogućava nadgledanja. Hrana je u aparatu topla i vruća, a termoizolovane ručke su hladne. Hranljivi sastojci, vitamini i minerali ostaće sačuvani u super krčku, dok se sve najbolje iz hrane uništi ako se kuva blizu tačke ključanja.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite aparat za sporo kuvanje po želji. Russell Hobbs 25570-56 Compact Home 2L, Esperanza multicooker EKG011, ECG aparat za kuvanje MH 158.

Ove posude su napravljene od prirodnih materijala koji ne menjaju ukus jelu. Tokom pripreme ne morate da mešate hranu, dodajete vodu i stalno sklanjate poklopac kako biste proverili dokle je stigla priprema. Vaš jedini posao je sve sastojke stavite u aparat i podesite željeni nivo temperature kuvanja. Možete pripremiti sve. Soseve, supe, čorbe, umake, razne poslastice, slatka, džemove, zimnicu, sve vrste mesa, sarmu, paprikaš, gulaš, kupus, razne poslastice i još mnoga druga jela koja će se savršeno ukrčakti. Božanstven ukus, nezaboravnu aromu i jela koja podsećaju na lepšu prošlost i bakinu kuhinju i detinjstvo doživećete konzumirajući hranu upravo iz ovog aparata. Potrebno je oko 10 sati za krčkanje kupusa, za jela sa mesom 8 sati, vrhunska pasta, sočne soseve za špagete pripremićete za 4 sata. Posuda je dovoljno prostrana tako da možete obroke pripremiti za 2 dana. U zavisnosti od vrste hrane podesite nivoe temperature kuvanja. Pomoću funkcije odloženog starta možete pripremiti obrok i na daljinu, a pomoću warm funkcije na primer, jelo će uvek biti prijatno toplo i spremno za posluženje bilo kada. Kuvanje je jednostavno zahvaljujući podešavanju vremena do 24 sata. Ovakav način pripreme hrane je star i tradicionalan. Ovo je odličan izbor ako ste uglavnom zauzeti i imate puno obaveza tako da ne možete puno vremena da provodite pored šporeta.

image

Pomoću njega ćete najbrže i najlakše pripremiti većinu slatkih i slanih jela. Veoma je i ekonomičan. Dok ste zaokupljeni nekim drugim stvarima i poslovima, gotovo jelo čekaće vas u ovom aparatu. Šporet ili neka šerpa i posebna posuda vam neće trebati, već sve namirnice stavite u aparat za sporo kuvanje i posao ste završili. Hrana neće iskipeti, neće zagoreti, neće se prekuvati. Prilikom pripremanja hrane nema isparavanja, a svi hranljivi sastojci namirnica kao i voda se zadržavaju. Odličan je izbor i za pripremu dijetalnih jela.

Super krčko je veoma ekonomičan, jer ovaj aparat troši i do 10 puta manje struje u odnosu na šporet. Još više ćete uštedeti ako kuvate hranu kada je jeftinija struja i držite preklopnik na održavanje temperature koje je pogodno za serviranje jela. Temperaturu održava i ne da da se toplota izgubi iz hrane vatrostalni poklopac.

image

Ako pripremate obroke sa ovim aparatom biće vam potrebno vrlo malo vode, jer se malo troši kuvanjem. Postaćete i sam svoj majstor i sami smišljati neke recepte i kombinovati. Kuvanje je jednostavno. Nećete morati više da izgubite više od pola dana kako biste pripremili dobar ručak. Sa sporim kuvanjem sve ostaje u aparatu. Sačuvaće se intenzivan ukus i aroma, jer se hrana priprema u sopstvenom soku. Hrana ima svoj sopstveni ukus i neće biti potrebno da je previše začinite.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj aparat za sporu pripremu hrane po povoljnoj ceni. Ovo je odličan izbor. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *