Moćan Kärcher akumulatorski usisivač za prozore

x   T.

Kärcher baterijski usisivač za prozore brzo i lako čisti i pere prozore, a u isto vreme štedi vaše vreme i trud.

Pranje i čišćenje prozora je jedan od najomraženijih poslova. Imamo idealno rešenje. Svoje prozore možete očistiti brzo i jednostavno sa Kärcher usisivačem WV 2 Plus.

Akcija

U oktobru (1-31.10.2022.) Kärcher “Window Vac”, prvi akumulatorski usisivač za prozore na svetu možete kupiti po 15% nižoj ceni.

KARCHER WV 2 Plus

O bežičnom usisivaču za prozore Kärcher

Ovaj akumulatorski usisivač za prozore je savršen pomagač u obavljanju poslova čišćenja i pranja staklenih površina. Brz je i multifunkcionalan. Ne ostavlja tragove, mrlje i pruge nakon čišćenja zahvaljujući usisavanju vode. Kärcher vam omogućava čistoću i blistavost prozora i svih površina brzo i lako. Rukovanje je jednostavno, jer ima ergonomski dizajn i nema kapanja prljave vode. Možete ga koristiti uvek i svuda, jer ima akumulatorski pogon. Bežični usisivač za prozore stiže do svakog ugla i ne ostavlja nikakve tragove. Neverovatno je snažan tako da će ukloniti svaku kapljicu. Tih je tokom rada. Pametna kombinacija boce za raspršivanje i krpe za brisanje od mikrovlakana, kao i funkcija usisavanja pružaju najbolje rezultate pranja.

Pored prozora, sa njim možete efikasno i brzo očistiti sve glatke površine poput: ploča za kuvanje, ogledala, vrata i pločica, staklenih stolova, tuš kabina… Sa samo jednim uređajem završićete sve.

KARCHER WV 2 Plus

3 puta brže čišćenje

Sve je higijenski, a sa prljavom vodom nemate direktan kontakt i nema slivanja zahvaljujući usisivanju i brzom radu. Rezervoar za prljavu vodu kapaciteta 100 ml možete po potrebi u svako doba jednostavno i brzo isprazniti. Krpu za brisanje pomoću čičak trake možete brzo pričvrstiti na aparat i nastaviti posao. U zavisnosti od veličine površine za čišćenje moguće je priključiti malu i veliku usisnu mlaznicu.

Sa Kärcher-om možete sa različitih površina usisiati prosutu tečnost.

Postupak

KARCHER WV 2 Plus
  • Naprskajte, obrišite, usisajte prljavu vodu i posao je gotov.

Od opreme dobijate: punjač, bocu sa raspršivačem sa navlakom za brisanje od mikrovlakana, koncentrat sredstva za prozore i mogućnost promene usisne mlaznice. Ovaj usisivač je veoma lagan za rukovanje i sa ambalažom teži 1 kg.

Ciklus čišćenja po bateriji je 35 minuta. Vreme punjenja litijum-jonske baterije je 185 min. Sa jednim punjenjem baterija možete očistiti oko 105 m2, odnosno 35 prozora.

Ako želite da vaši prozori sijaju i da imate savršeno čist pogled nabavite visoko kvalitetan, multifunkcionalan čistač prozora Kärcher u Tehnomedia prodavnici.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *