Strava cene

strava cene x blog

Crni petak vam deluje daleko? Uhvatite popuste pre svih. Strava cene u oktobru samo u Tehnnomedia maloprodajnim objektima i web prodavnici. Oborili smo cene na minimum.

U oktobru ne opada samo lišće, već su opale i cene u Tehnomedia prodavnicama. Uštedećete na kvadrat i zato ne propustite ovu jesenju akciju.

Šta je na popustu?

Više od 1 000 proizvoda možete kupiti na sniženju, a za pojedine uštedeti i više od 20 000 dinara. Od malih kućnih aparata, kao i onih za lepotu i negu, uređaja iz kategorije TV, video i foto tehnike, audio i auto tehnike, IT uređaja, telefona, pokućstva do bele tehnike.

Pripremili smo specijalna, neverovatna iznenađenja zbog fantastičnih sniženja. 

Tehnomedia strava popuste možete videti OVDE.

Kada?

Sada. Od 3. do 31. oktobra ili isteka zaliha. Častite sebe sjajnim šopingom i priuštite određene uređaje i aparate iz bogate Tehnomedia ponude po šok cenama.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20220616_101034-1024x576.jpg

Mali kućni aparati

Sa malim kućnim aparatima biće vam olakšano svakodnevno spremanje hrane, ali i održavanje domaćinstva. Ovi mali pomoćnici su za velika dela. Sve obaveze obavićete jednostavnije zahvaljujući naprednim inovatitvnim tehnologijama. Izuzetnog su kvaliteta tako da vas nikada neće izneveriti i pružiće vam maksimum. Lepog su i atraktivnog dizajna pa će se lepo uklopiti u svaki kutak vaše kuhinje ili doma.

Provala niskih cena u oktobru: multipraktika ,rešoa, roštilja, grilova, seckalica, sokovnika, tostera, aparata za kafu i vodu, blendera, pegli, paročistača, električnih tiganja, friteza, aparata za mafine, američke krofnice ili galete, usisivača, vaga, mašina za mlevenje mesa, mesoreznica, aparata za penu od mleka, miksera, mikrotalasnih pećnica, aparata za vakumiranje...

Aparati za negu, lepotu i zdravlje

Aparati za tretiranje vazduha u ovo vreme su vam neophodni. Higijena i zdravlje nemaju cenu i zato je važno da imate odlične usisivače, paročistače i pegle. U ponudi imamo i precizne vage za merenje. Fenovi, figara i prese postaraće se da uvek izgledate lepo i negovano, a vaša kosa zdrava i sjajna. Trimeri će vam pomoći da uvek izgledate uredno i lepo, izuzetnog su kvaliteta, a rukovanje je jednostavno. Vaša koža povratiće blistav sjaj pomoću čistača kože, a blistav osmeh imaćeteako koristite električnu četkicu za zube. Muškarcu koji drži do sebe, kako bi u svakom trenutku izgledao stilizovano i dobro neophodan je aparat za brijanje.

Posetite nas još danas na nekoj od 62 lokacije u 37 gradova u Srbiji ili poručite iz fotelje, putem naše internet prodavnice. Iskoristite ovu savršenu priliku i kupite ono što dugo priželjkujete po niskim cenama. Ugrabite straaaaaaava popuste i uštedite. Nemoguće je ipak moguće.

Nudimo strava cene i najveće popuste ikada, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *