Najbolje aplikacije u Srbiji za 2021.

x   T.

Kompanija Google i korisnici za ovu 2021. godinu izabrali su najbolje aplikacije u Srbiji.

Pred kraj godine tradicionalno Google u svojoj Google Play Android prodavnici bira najbolje igre i aplikacije.

3 najbolje aplikacije

  1. AmazingTalker je najbolja aplikacija. Služi za učenje jezika. Učitelji su poput prijatelja. Na jedan zabavan, opušten,neposredan i brz način kroz konverzaciju prenose znanje.
  2. Balance: Meditation & Sleep je zauzela drugo mesto, a namenjena je meditaciji i snu.
  3. Blossom – Plant Identification je na trećoj poziciji a služi za otkrivanje informacija o biljkama pomoću pretrage i kamere.

Najbolja igra 2021 je Pokemon: Unite

Google je obrazložio da je ova igrica najbolja u svim kategorijama, jer igrače različitih platformi povezuje na pravi način u isti svet.

Ostale igre na listi su: Crash Bandicoot: On the Run!, League of LegendsMARVEL: Future RevolutionInkedCats in time7 Billion Humans

Clubhouse aplikacija

Na listi nije bilo aplikacija iz naše zemlje, a ukupno 31. Na listi je bila i Clubhouse aplikacija. Ova popularna iPhone društvena mreža koja je stigla na android. Clubhouse se razlikuje od poznatih društvenih mreža poput: Facebook-a, Twitter-a i Instagram-a. Ovo je platforma na kojoj korisnici pričaju o mnogim aktuelnim temama i učestvuju u razgovoru. Na ovoj aplikaciji su gostovali i Mark Cukerberg, Ilon Mask, Bil Gejts i mnogi drugi. Razgovarali su o mnogim zanimljivim zemama, tehnologijama, kriptovalutama i slično. Njihov fokus nije na medijskom sadržaju.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *