Najinteligentniji prečišćivač vazduha je Xiaomi

XIAOMI MI AIR PURIFIER x

Na naše zdravlje utiču brojne čestice koje kruže oko nas dok obavljamo svakodnevne aktivnosti i zato nam je potreban prečišćivač vazduha koji će ih eliminisati.

Vazduh u zatvorenim prostorima nije potpuno bezbedan i verovali ili ne može biti i do 3o puta zagađeniji od onog napolju. Tu se nalaze čestice prašine, bakterije, isparenja u kuhinji kao i hemijskih sredstava koja koristimo. Kada otvorite prozor dočeka vas smog i spoljna zagađenja. U vreme korone najviše vremena provodimo u domu i zato je važno obezbediti zdrav vazduh. Predlažemo Xiaomi Mi Air sa smart mogućnostima i atraktivnog i lepog dizajna.

Capture

Prečišćivač vazduha sa Hepa filterom

Vazduh pročisti brzo i efikasno. Izuzetno efikasno troslojno jezgro filtera sa ugrađenim True HEPA filterom može da postigne stopu isporuke prečišćenog vazduha do 320 m³/h, što ga čini visokoefikasnim sistemom za razmenu vazduha.

Pomoću True HEPA filtera ovaj aparat odstranjuje čak 99,97% odsto štetnih čestica biološkog i hemijskog porekla, veličine od 0,3 mikrona. HEPA filter, koji se isporučuje sa uređajem, hvata sve velike čestice poput štetnih hemikalija, prašine, spore, grinje, bakterije, smog, polene biljaka, mirise cigareta, životinjske dlake ili viruse. Xiaomi Mi Air Purifier 3H je inspirisan avionskim motorima, kao i aerodinamičnim sistemom pritiska, jer kroz bazu uvlači čestice i gura ih prema gore velikom snagom, gde se zatim filtriraju.

Vazduh koji se udiše je skriven opasnostima poput PM 2,5 čestica, virusa, bakterija, virusa i drugim supstancama. Ovaj aparat će pročisti vazduh u vašem domu i ukloniti 99% bakterija i virusa.

Upravljanje

Laserski senzor meri koncentraciju čestica manjih od 0,3 µm i performanse filtera naknadno kontroliše. Brzina prečišćavanja je do 380 m³/h, a za daljinsko upravljanje možete koristiti i mobilni telefon. Potpuna kontrola uređaja je preko mobilne aplikacije. Upravljanje je jednostavno pomoću aplikacije Mi Home. Pre nego što se vratite kući možete ga lako uključiti ili isključiti ako ste zaboravili, nakon izlaska iz doma. Sa nekoliko dodira naredite aplikaciji da isključi uređaj. Direktno sa telefona u bilo kom trenutku možete nadgledati, proveriti i pratiti kvalitet vazduha u sobi, temperature i vlažnost i po potrebi prilagoditi brzinu ventilatora. Dodatne prednosti mobilne aplikacije uključuju informacije o potrebi popravke ili zamene filtera. Možete uređaj povezati i sa Google Assistant i Amazon Alexa sistemom pametne kontrole uređaja pomoću glasovnih naredbi. 

Vazduh u sobi se može očistiti pri izuzetno tihom radu za samo 15 minuta. Jačinu rada automatski podešavate u zavisnosti od potrebe i kvaliteta vazduha. Odlikuje ga i izuzetno tihi rad. Nivo buke u sleep mode-u je svega 32 dB.

Zašto ovaj prečišćivač?

1. Zato što ima 3 stepena HEPA filtera.

2. Zato što je inteligentan sa potpuno automatskim radom i možete koristiti i mobilni telefon za upravljanje.

3. Zato što je siguran, bezbedan i efikasan.

Capture

Još karakteristika

  • Područje efikasnosti prečišćavanja je 126 metara kvadratnih na sat.
  • Brzina isporuke čistog vazduha je 380 kubnih metara na sat.
  • Trajanje filtera je 6 do 12 meseci, a snaga je 38W.
  • Kabl je dužine metar ipo, težine 4,9 kg. Uređaj je širine i visine 240 mm, a dužine 520 mm.
  • Pakovanje sadrži: uređaj, HEPA filter, kabl za napajanje i uputstvo.

Ušteda

Štedljiv je i za 24 sata rada dnevno koristi energiju manju od štedljive sijalice, do 1 kWh. Maksimalna potrošnja energije je 38W. Efikasan je na površini do 45 kvadrata.

3 faze filtracije

Ovaj Xiaomi Mi Air prečišćivać obavlja ozbiljnu filtraciju vazduha u 3 faze.

  • U prvoj fazi hvata velike čestice kao što su kose, prašine, životinjseke dlake.
  • U drugoj fazi zadržava sve nečistoće do veličine od 0, 003 mikrona. Eliminiše 99,97% dima, čestica prašine, dlake kućnih ljubimaca, spora plesni, polena i drugih mikroba.
  • U trećoj fazi filter sa aktivnim ugljem uklanja štetne gasove,formaldehid, toksične supstance i neprijatne mirise.
Capture
U svakom trenutku čist i zdrav vazduh

Trodimenzionalni sistem cirkulacije od 360 ° je u stanju da u potpunosti pročisti vazduh jednom za sat vremena u sobi od 106 m2 kako bi imao u svakom trenutku kvalitetan vazduh za disanje.

Sa ovim prečišćevačem vazduha zdrav vazduh vam je zagarantovan, a alergeni će biti uništeni. Neverovatno precizan senzor čestica otkriva do 0,3 mikrona buđi i 99,97% alergena. O trenutnom nivou zagađenosti vazduha obavestiće vas prsten oko ekrana koji je osetljiv na dodir.

Izaberite ovaj pametni prečišćivač vazduha sa najvišim IQ koji brine o vašem zdravlju. U Tehnomedia prodavnici ga možete kupiti po povoljnoj ceni i najboljim uslovima plaćanja i kupovine.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *