Najromantičniji praznik

naslovna

Svi vole poklone i Dan zaljubljenih.

Ceo svet slavi ljubav na ovaj dan. 14 februar je Dan zaljubljenih. Pravoslavci obeležavaju Svetog Trifuna, a katolici Svetog Valentina zaštitnika parova. Šta god da slavite ovo je dobar povod da ulepšate dan voljenom biću.

Do nečijeg srca najbrži i nasigurniji put je trud i iskrenost. Dan zaljubljenih je vreme da to pokažete. Osmeh ćete njoj ili njemu izmamiti pažnjom i originalnim poklonom.

image

Dan zaljubljenih učinite nezaboravnim. Saznajte šta želi. Svratite u jednu od prodavnica Tehnomedie i izaberite: fen, trimer, presu za kosu, aparat za brijanje, epilator, figaro, aparat za negu lica, električnu četkicu, haubu za kosu, masažer za stopala, set za manikir. Odličan izbor napravićete ako se odlučite da poklonite voljenoj osobi: fotoparat, akcionu kameru, dron, digitalni foto ram. Možete izabrati i: zvučnik, auto radio, slušalice, radio cd uređaj, muzičku liniju, auto zvučnik, soundbar zvučnik, radio sat, gramofon, radio tranzistor, mp3 player, auto kameru, diktafon.

Osmislite kreativni poklon i upakujte ga na poseban i originalan način.

image

Mnogi parovi se odlučuju za romantičnu večeru i izlazak u restoran. Naravno i kod kuće možete pripremiti nešto ukusno za svoju drugu polovinu kako bi sva čula uživala uz osmeh, poljupce i poklon. Sa čašom vina sve će biti romantičnije i lepše.

Vaš izbor može biti i: laptop, tablet, memorijska kartica, usb flash memorija, zvučnik za kompjuter, miš, slušalice s mikrofonom, tastatura, eksterni hard disk, punjač, konzola, oprema za igranje, web kamera, mikrofon, oprema za mobilni i tablet.

Ako svojoj polovini ne možete priuštiti neko romantično putovanje i šetnja je dovoljna. Ruku pod ruku prošetajte sa partnerom i začinite je ponekim poljupcem. Kako bi tu šetnju učinili magičnom poklonite njemu ili njoj nešto što voli i što ste dugo pripremali. Usput možete svratiti do nekog kafića i ugrejati se uz toplu čokoladu, čaj ili neko piće, na primer.

image

Odličan izbor poklona potražite u Tehnomedia prodavnicama. Vaš izbor može biti i: mobilni telefon, smart watch, ili trotinet, balans skuter, kofer, električni bicikl. Naši prodavci su tu kako bi vam pomogli oko izbora, odluke, da savetuju i odgovore na svako vaše pitanje. Poklon ne morate direktno da uručite voljenoj osobi, već postavite neke tragove koje će vaše voljeno biće odvesti do poklona. Uzbudljiva je i sama razmena poklona. Možete naravno i odvesti svoju ljubav u Tehnomedia prodavnicu da na licu mesta izabere poklon koji želi. Tim povodom u Tehnomedii su mnogi proizvodi sa prazničnim cenama i na popustu. Tako da će sasvim sigurno svako pronaći nešto za sebe. Od mobilnih telefona, tableta, laptopova, epilatora, trimera, fenova, slušalica...

Ovaj dan je odličan povod ne samo za razmenu poklona već i za dobru zabavu.

image

Dan zaljubljenih neka bude dan kada ćete otvoriti put mašti, ljubavi i osmehu. Naravno, pažnjom i ljubavlju svoju drugu polovinu obasipajte svakodnevno i nemojte da štedite na tome. Za neke je ovo uobičajen dan kao i svaki drugi, dok oni drugi žele da prirede svojoj drugoj polovini dan za pamćenje. Ima i onih romantičara koji ovaj praznik proslavljaju u zagrljaju sa voljenim bićem ispred televizora.

Zanimljivosti…

Više od 1 500 godina postoji Dan zaljubljenih. Slavio se i pre toga. U starom Rimu praznik su zvali Lupercalia. Devojke su pisale ljubavna pisma pa ih stavljali u veliku urnu. Muškarci bi otprilike izvukli pisma i počeli da se druže sa onom koja je to pismo napisala. U staroj Grčkoj praznik su zvali Panurgy. Priredili bi ritual u čast boga Pana koji je prema drevnom mitu bio veseo momak koji je svirao flautu u šumi i zavodio lokalne nimfe svojim kopitama. Za Svetog Valentina postoji legenda da je posvađane mirio, umesto vojnika pisao ljubavna pisma, mladim ženama darivao cveće i za vojnike sprovodio tajna venčanja. Zbog toga je Klaudije II naredio da se sveštenik zatvori i pogubi. Dok je bio u ćeliji u njega se zaljubila slepa ćerka čuvara. Pre nego što su ga pogubili napisao joj je dirljivo pismo. To pismo puno ljubavi koji su joj drugi čitali izlečilo je njenu slepoću. Tako je nastala tradicija pisanja ljubavnih pisama, 14. februara.

image

Neka ovo bude vaš dan. Budite maštoviti i originalni, vedri nasmejani i puni ljubavi. Naravno dokazujte i pokazujte svaki dan voljenoj osobi koliko vam znači, koliko vam je stalo do nje i koliko je volite.

Srećan vam Dan zaljubljenih!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *