Fitnes sat ili narukvica?

naslovna

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama.

Odlična zamena za personalnog trenera i modernog fitnes asistenta je fitnes sat ili narukvica. Ono će pratiti vašu fizičku aktivnost, a ukoliko se bavite sportom rekreativno ili profesionalno ovaj gedžet vam je neophodan. Veoma su funkcionalni a poseduju brojne mogućnosti. Ako se u vašem organizmu dese neke promene i o tome će vas obavestiti.

Fitnes narukvice prikazuju rezultate treniranja. Napraviće proračune fizičkih aktivnosti kao i delovanje i rezltate na vaše telo. Neki modeli vam prikazuju detaljne informacije o opštem zdravlju, kao i broj otkucaja srca, GPS i drugo. Ako imate pametni fitnes sat , telefon vam neće trebati, jer je njegova odlična zamena. Sport i vežbanje kao posebne funkcije koje poseduje čine ga besprekornim. Laki su za rukovanje, veoma kvalitetni i funkcionalni. Sa vašeg pametnog telefona na sat dobićete sva obeveštenja jer ih posebnim čini i lako povezivanje. Brzo ćete moći da pogledate i odgovorite na poruke , pozive, mejlove…Sve informacije koje su vam potrebne pružiće vam upravo ovaj sat, poput obaveštenja sa raznih društvenih mreža kao i kalendar i drugo. Pored toga informisaće vas detaljno i dati detaljne informacije o fitnes programu.

Fitnes narukvica je dobar izbor i najbolji drug ako želite prvenstveno da pratite zdravstveno stanje prilikom vežbanja ili treninga. One se razlikuju po nameni i karakteristikama. Oni će vas obavestiti o tome koliko su efikasne neke vežbe. Neki modeli prave planove za dalje vežbanje.

Ako džogirate beležiće otkucaje srca, sagorele kalorije, pređene kilometre. Ako samo šetate sasvim dovoljna će vam biti narukvica sa osnovnim funkcijama koja broji korake i prikazuje neke osnovne funkcije. Za plivanje vam je potrebna naravno vodootporna narukvica. Opcije pređene razdaljine kao i merenje vremena je važno da vaša narukvica ima ako vozite bicikl ili trčite. Pametni sat je dobar izbor ako želite uređaj da nosite svakodnevno i kao modni detalj a i kao fitnes asistent. Sat može mnogo više od narukvice i ima brojne mogućnosti a meri i više performansi. Sat ima moćnu bateriju koja će vas sa samo jednim punjenjem služiti danima i danima. Pored jače baterije ima i jaču cenu.

Savet je jednostavan. Nećete pogrešiti za bilo koji uređaj da se odlučie. Prvenstveno napravite listu prioriteta i za i protiv, a nakon toga lako ćete odlučiti. Posetite Tehnomedia prodavnice ili jednostavno posetite naš sajt www.tehnomedia.rs i izaberite. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Bliži se Dan zaljubljenih tako da ovo može biti idelan poklon za vašu drugu polovinu. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

naslov
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *