Kupiš i dobiješ Samsung poklon

naslov

Kupite Samsung TV i na poklon dobijate Samsung monitor.

Sastavni deo svakog doma je televizor. Tehnologija brzo napreduje tako da je sve više modela na tržištu. Novi modeli televizora donose bolji kvalitet slike i zvuka kao i više mogućnosti. Samsung je najbolji izbor, jer sa ovim brendom dobijate sve o čemu ste sanjali i pri tom je kvalitet zagarantovan.

Iskoristite akciju u Tehnomedia prodavnicama do 21. marta. Kupite određeni model Samsung televizora i na poklon dobijate Samsung monitor.

Ako izaberete 8K model Samsung televizora dobićete vredan poklon Samsung monitor čiji model nosi oznaku LS32AM700UUXEN.

Za kupovinu modela TV aparata sa oznakama iz serije Q80/Q95, ili serije Q60/Q70 veličine ekrana od 75‘‘ i više ili UHD modela veličine ekrana 82‘‘ i više na poklon dobijate Samsung LS27AM500NUXEN monitor.

image

Procedura za dobijanje poklona je jednostavna. Potrebno je samo da se registrujete najkasnije 15 dana od dana kupovine na ce.promotion@samsung.com

Ovi modeli Samsung televizora pružaju savršenstvo u svakom pogledu. Minimalistički vrhunski dizajn ih čini posebnim i prelepim. Sa jedinstvenom tehnologijom i inovativnim mogućnostima veštačke inteligencije kao i neverovatnom kombinacijom unapređenog kvaliteta slike i zvuka imaćete neverovatan doživljaj gledanja. Tanki su, a ekran je sveobuhvatan. Zvuk čist i jasan i širi se neverovatnom brzinom.

U Tehnomedia prodavnicama je odličan izbor. Birajte između: SAMSUNG QE75Q800TATXXH, SAMSUNG QE75Q950TSTXXH, SAMSUNG QE75Q60TAUXXH, SAMSUNG QE75Q70TATXXH, SAMSUNG QE55Q80TATXXH, SAMSUNG QE65Q80TATXXH, SAMSUNG QE75Q80TATXXH, SAMSUNG QE55Q95TATXXH, SAMSUNG QE65Q95TATXXH, SAMSUNG QE65Q700TATXXH, SAMSUNG QE75Q65TAUXXH.

Vrhunski prikaz boja dočaraće vam quantum dot tehnologija, odlična rezolucija, ambijentalni način rada i fantastična reprodukcija zvuka pružiće vam neverovatno Samsung televizijsko iskustvo. Ove televizore sada možete kupite po povoljnoj ceni u Tehnomedia maloprodajnim objektima i dobiti vredan poklon.

Samsung 8K modeli kombinuju Samsung 8K procesor sa vodećom platformom Tizen. Na ovaj način svi sadržaji su unapređeni. Sa 33 miliona piksela može biti prikazana slika. QLED 4K linija televizora poseduje unapređeni Smart Screen mogućnosti na bazi veštačke inteligencije kao što je opcija Adaptive Picture. Savršen kvalitet slike je obezbeđen tako što se analizira stepen svetlosti kao i sadržaj na ekranu. Sve što vam je potrebno dobijate sa Samsung televizorima. Mogućnosti su neverovatne.

image

U jednom delu televizijskog ekrana moći ćete da prikažete sadržaj sa mobilnog telefona pomoću multi-view režima rada. Naravno mogućnost je 14 različitih opcija podeljenih ekrana. Jednostavnim dodirom dva uređaja biće vam prikazan sadržaj telefona na velikom ekranu, jer je povezivanje telefona i vašeg TV aparat neverovatno lako zahvaljujući Tap View. Osim gledanja televizije ovi televizori omogućavaju surfovanje po društvenim mrežama i internetu.

Samsung monitori su vrhunskog kvaliteta i sa njima je sve lako. A kupovinom televizora, monitor od Samsunga dobijate na dar. Ovi monitori su namenjeni svakom segmentu života. Rade besprekorno sa bilo kog mesta.Opremite svoj dom najboljim uređajima.

Akcija traje u periodu od 10. februara do 21. marta ili do isteka zaliha. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite svoj prozor u svet. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *