Najveća radnja u Šumadiji

Tehnomedia Kragujevac

Tehnomedia prodavnica u Kragujevcu dobija novo ruho, na adresi Save Kovačevića br. 27 u sklopu DELTA PARK-a.

Gde i kada?

  • Tehnomedia prodavnica u DELTA PARK-u na adresi Save Kovačevića br. 27 u Kragujevcu.
  • Veliko svečano re-otvaranje je 25. avgusta 2022. godine.

Prodavnica

Na površini od 1.100 kvadrata nalazi se sve što vam je potrebno za opremanje doma i poslovnog prostora. Sa uređajima i aparatima iz naše ponude olakšaćete sebi život. Ovo je jedinstvena prilika da proizvod koji ste možda dugo želeli da kupite sada bude vaš po akcijskoj ceni. Bela i ugradna tehnika, audio i video aparati najmodernije generacije, najnoviji IT uređaji, laptopovi, desktop računari, tableti i još mnogo toga. Ne tražite dalje, svi poznati svetski i domaći brendovi nalaze se na ovom mestu. Na svako vaše pitanje odgovoriće 11 ljubaznih i obučenih prodavaca i pomoći vam oko izbora i kupovine.

Tehnomedia Kragujevac

Popusti

Nastavljamo sa dobrom praksom tako da smo vam obezbedili trodnevne popuste od 25 – 27.8.2022.

  • Darujemo popust od 20% na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije.
  • Sjajan popust u iznosu od 15% je na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Vredni pokloni

Obezbedili smo i 4 vredna poklona. Ko bude imao najviše sreće kući odlazi sa: mašinom za pranje veša, mašinom za pranje sudova, peglom ili usisivačem.

Prvi kupac u radnji za iznos preko 60.000 dinara na poklon dobija Miele robotski usisivač.

image

 Ovaj sjajan robotski usisivač poseduje 3D Smart navigaciju i možete upravljati njime sa bilo kog mesta, putem aplikacije. Uz vreme rada od 60 minuta, možete biti sigurni da će detaljno usisiati vaš dom i ostaviti vazduh savršeno čistim.  Usisni sistem sa četiri specijalne funkcije garantuje prvoklasni učinak čišćenja. Rotirajuće bočne četke odnose grubu prljavštinu ispod uređaja, valjkasta četka zatim hvata ovu prljavštinu i prenosi je do prednjeg usisnog otvora, zadnji usisni otvor temeljno uklanja finu prašinu i snažan ventilator otprema prljavštinu u kutiju za prašinu uređaja. Online cena ovog usisivača je 84.199 dinara, a neko od vas dobiće ga na dar.

image

 

23. kupac za obavljenu kupovinu sa računom većim od 30.000 dinara na poklon dobija LG mašinu za pranje veša LG F4WN408N0.

Reč je o pametnoj veš mašini, sa Wi-Fi opcijom, kapacitetom pranja od 8 kilograma, 14000 o/min i Inverter Direct Drive motorom. Pomoću tehnologije ThinQ™ vaša mašina za pranje veša postaje pametnija i putem daljinskog upravljanja procesom pranja možete da preuzmete dodatne cikluse. Jednostavno komunicirajte sa njom i pristupite najnovijim inovacijama uz bežično povezivanje. Online cena ove veš mašine je 64.999 dinara, a ko bude imao najviše sreće dobiće je na poklon.  

46. kupac za obavljenu kupovinu veću od 30.000 dinara dobija od Tehnomedie Bosch mašinu za pranje sudova SGS4ITW02E.

 huge  cached

Ova mašina za pranje sudova poseduje opciju za izuzetno temeljno sušenje sudova samo jednim pritiskom na dugme. Gornje korpe podesive po visini Bosch mašina za pranje sudova nude dodatni prostor posebno za visoke posude. Program za tiho pranje najtiša je opcija rada vaše mašine za pranje sudova. Ako ga aktivirate, automatski ćete nivo buke koju stvara mašina za pranje sudova svesti na najmanji mogući nivo. To se postiže posebno prilagođenim programom Eco 50 °C, smanjenim pritiskom mlaza i dužom fazom čišćenja. Iskoristite svoju mašinu za pranje sudova na najbolji mogući način i učinite svoj svakodnevni život lakim. Pomoću funkcije „Omiljeno“ jednostavno možete podesiti najčešće korišćene programe i opcije, kao i svoju omiljenu kombinaciju. Programirano podešavanje možete pokrenuti direktno putem ekrana, u jednom koraku. Kombinujte, na primer, opciju Ektra Dry sa programom Eco 50° i pokrenite mašinu za pranje sudova jednim jednostavnim dodirom. Personalizovane postavke pomoću kojih sudove perete jednim jednostavnim dodirom. Aqua Stop sistem pruža sigurnosnu zaštitu od curenja. Kada senzor otkrije curenje vode, mašina za sudove automatski prestaje s radom i ispumpava vodu kroz crevo sa dvostrukim zidom. Sistem AquaStop štiti vas od oštećenja izazvanog vodom i traje čitav životni vek vašeg uređaja. Online cena ovog modela je 53.499 dinara, a jedan od vas će  ovu mašinu dobiti na poklon.

69. kupac za račun veći od 30.000 dinara na poklon dobija Philips parnu stanicu GC7844/20. huge  cached

Ovo je Philips-ova najkompaktnija parna stanica. Snažna, neprekidna para omogućava vam da brzo završite peglanje – bez ikakve potrebe za podešavanjem temperature zahvaljujući našoj tehnologiji OptimalTEMP. Kompaktna je i lagana, za lako korišćenje i odlaganje. Uz pametni kontrolni procesor bezbedno je peglanje svih tipova tkanine, čak i za osetljive tkanine poput svile. Online cena je 23.999 dinara, a neko od vas dobiće je povodom otvaranja naše nove radnje za 0 dinara na dar.

 

Radno vreme

Ponedeljak – subota: 09h do 21h
Nedelja: 09h do 18h  

Plaćanje

Nudimo i različite načina plaćanja prema vašim potrebama i željama. Pored plaćanja gotovim novcem, kupovinu u prodavnici možete obaviti i na rate i to do 36 meseci. Željeni proizvod možete platiti debitnim i kreditnim karticama svih banaka kao i čekovima do 12 mesečnih rata. Dostupno je i virmansko plaćanje preko računa.

Tehnomedia broji do sada 62 prodavnice, u 37 gradova širom Srbije. Dvadeset jednu godinu smo zajedno, izgradili smo poverenje, stvorili neraskidivu vezu i nastavljamo da širimo našu maloprodajnu mrežu kako bismo vam bili što bliže, u komšiluku.

Želimo i ubuduće da budemo Vaš izbor, merilo kvaliteta i simbol poverenja, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite, 25. avgusta.

Dobro došli!!!

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *