NeoFrost i NoFrost tehnologije frižidera

Untitled design

U vašem domu jedini uređaj  koji non-stop radi je frižider. Uređaji sa NeoFrost i NoFrost tehnologijamasu odličan izbor.

Nekada nije bilo mnogo frižidera na tržištu tako da ste mogli brže i jednostavnije da se odlučite za odgovarajući model. Danas pametni uređaji sa sobom donose i brojne mogućnosti koje su bile nezamislive do pre samo desetak godina. Frižideri sa NeoFrost i NoFrost tehnologijama su prava odluka. Nema više mukotrpnog struganja leda sa zidova frižidera, zaleđenih fioka i zamrznutih namirnica. Zahvaljujući ovim tehnologijama sprečeno je formiranje ledenih naslaga u unutrašnjosti frižidera, čime se čuva svežina namirnica, ostvaruje značajna ušteda energije i olakšava čišćenje i održavanje uređaja.

frizider

Zahvaljujući NoFrost i NeoFrost tehnologijama zaboravićete na odleđivanje i čišćenje leda. Kod ovakvih frižidera led se uopšte i ne zadržava. Prisutna je optimalna temperatura bez stvaranja kapljica i vlage a po frižideru stalno kruži vazduh. Na taj način hrana se ne suši, dugo ostaje sveža i ne dolazi do mešanja mirisa.

NeoFrost je rešenje ako vaše namirnice brzo gube svežinu. Uređaj koji ima ovu tehnologiju održava vlažnost i do 90 %. Kako bi se postigli uslovi za čuvanje hrane, odeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha. Mešanje mirisa između  odeljaka je sprečeno. Karakteristika ove tehnologije je: brže i stabilnije hlađenje u delu frižidera i zamrzivača bez stvaranja leda.

Tehnomedia trenutno u ponudi ima 347 modela frižidera sa brojnim funkcijama i mogućnostima. Sigurnost i svežina namirnica su veoma bitni i zato birajte NeoFrost i NoFrost frižidere i zamrzivače u Tehnomedia centru. Po najpovoljnijoj ceni i odličnim uslovima kupovine dobićete uređaj izuzetnog kvaliteta.

friyider

Frižideri sa tehnologijom NoFrost ne stvaraju led i nema zadržavanje mirisa. Uvek ćete imati svežinu i prijatne mirise bez obzira koju količinu i koliko različite hrane imate u frižideru.

Karakteriše ih ekonomičnost a čišćenje je veoma jednostavno. Niko ne voli da gubi vreme na čišćenje leda a pri tom da brine da se namirnice za to vreme ne pokvare na sobnoj temperaturi i zato su ovi frižideri pravo rešenje.

NeoFrost tehnologija je iznad NoFrost , vazduh se ne meša  a hlađenje postaje efikasnije. Dva odvojena sistema za hlađenje ima NeoFrost. Poseban u delu frižidera i u zamrzivaču i ne nema mešanja vazduha. Jedan sistem za hlađenje poseduje NoFrost frižider. Mirisi se ne mešaju usled odvojenog protoka vazduha. Namirnice neće poprimiti određene mirise jedne od drugih, jer filteri za prečišćavanje vazduha eliminišu neprijatne mirise. Tokom leta kada su velike vrućine često želimo da ono što konzumiramo ili pijemo bude hladno i zato su pravo rešenje NeoFrost frižideri. Duplo manje vremena je potrebno da se namirnice ili napici ohlade zahvaljujući ovoj tehnologiji. Nema dodatnog isušivanja namirnica kod NeoFrost frižidera jer taj vazduh ne dolazi do frižidera nego se zadržava i kruži u zamrzivaču. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji vazduh protiče između kutija i polica i stiže do savakog ugla frižidera ravnomerno. Namirnice će i nakon par dana biti sveže i kao da ste ih upravo smestili u frižider zbog NeoFrost tehnologije koja čuva vlažnost namirnica. Postoje i oznake poput Less Frost ili Frost Low koje su iste kao i NoForst i NeoFrost. To znači da ne stvaraju led u delu za frižider, a polovinu manje leda stvaraju u delu zamrzivača.

frizider

Prednosti ovih frižidera su brojne. Štede energiju, jer ovi kombinovani frižideri ne stvaraju led a samim tim potršnja struje je manja što će se odraziti na vašim računima za struju na kraju meseca.  Kod NoFrost  i NeoFrost frižidera nema zadržavanja leda i vode i po tome se razlikuju od samootapajućih frižidera koji imaju posebnu posudu u koju se skuplja voda i morate voditi računa da se voda ne prospe. Frižideri i zamrzivači sa ovim tehnologijama su laki za održavanje. Samo ispraznite uređaj i očistite ga, bez čekanja da se led otopi. Voće, povrće, meso, mlečni proizvodi i napici mnogo će duže ostati sveži. Zamrznute namirnice se neće lepiti i nema ledenih delića kao ni inja na njima. Neće doći do mešanja različitih mirisa u ovim uređajima a to omogućavaju posebne pregrade za čuvanje hrane kao i specijalne posude.

Ako vodite računa o zdravom načinu života i želite bezbedan i siguran uređaj, frižideri koji imaju NoFrost i NeoFrost tehnologiju su pravi izbor. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Proverite.

 

 

 

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *