Nova era mobilnosti: Tehnomedia i Grad Niš

blog x   T.

Tehnomedia nabavlja električne bicikle za JKP “Mediana”.

Sa zadovoljstvom želimo da podelimo lepu vest! Tehnomedia je ponosna što je odabrana da realizuje značajan projekat za grad Niš.

JKP “Mediana” je odlučila da podrži svoje zaposlene, domaćine kvartova u Nišu, pružajući im dodatne alate za efikasno obavljanje njihovih dužnosti. Nabavkom 32 električna bicikla, ovi ključni čuvari higijene, zelenila i mobilijara u gradu dobiće podršku u svom radu. Električni bicikli dolaze opremljeni dodatnom opremom koja obuhvata zaštitnu kacigu, torbu za bicikl i spiralni katanac za zaključavanje. Odluka je doneta kako bi se unapredila briga o gradu i olakšao njihov svakodnevni rad, a Tehnomedia je izabrana kao partner za realizaciju ovog projekta. Sa brzinom do 25 km/h i nosivošću do 100 kg, ovi bicikli plave boje ne samo što će omogućiti praktično i efikasno kretanje kroz grad, već će i podići svest o važnosti ekoloških alternativa u transportu.

Add

Ova naša saradnja sa gradom Nišom nije samo poslovni poduhvat, već prilika da doprinesemo boljoj budućnosti. Verujemo da će ovi električni bicikli postati neizostavan deo urbanog pejzaža, pružajući održivo i zdravo rešenje za svakodnevne potrebe građana. Tehnomedia se raduje što može biti deo ovog projekta koji ima za cilj unapređenje kvaliteta života i stvaranje čistije i zdravije sredine za sve nas!

Ovakvi projekti postavljaju temelje za buduće inicijative u oblasti održive mobilnosti i zaštite životne sredine. Nadamo se da će ova inicijativa inspirisati druge gradove da preduzmu slične korake ka održivijoj budućnosti.

Učestvovanje u ovom projektu predstavlja priliku za Tehnomediu da pokaže svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju. Ovo je samo jedan korak u našoj misiji da stvorimo svet u kojem se prosperitet i očuvanje okoline stapaju u harmoničan balans.

Neka ova saradnja sa gradom Nišom bude samo početak dugotrajnog partnerstva usmerenog ka stvaranju boljeg sveta za sve nas!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *