Tecno Spark 8C: Performanse i cena

blog x   T.

Ovaj telefon se ističe svojim performansama i pristupačnom cenom. Njegove karakteristike omogućavaju korisnicima da obavljaju svoje svakodnevne zadatke bez problema, uz brz rad i dovoljno memorije za skladištenje podataka. Povoljna cena ovog modela čini ga posebno primamljivim izborom.

Mobilni telefoni postali su naša produžena ruka i ne iznenađuje što tražimo sve više od njih. Tecno Spark 8C 4GB/128GB predstavlja pravo osveženje na tržištu pametnih telefona, nudeći performanse za svakodnevnu upotrebu i povoljnu cenu.

Modernog je izgleda i sa velikim ekranom dijagonale 6,6 inča. Rezolucija od 1612 x 720 osigurava jasne slike koja će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Sa tipom ekrana IPS LCD, uz osvežavanje od 90Hz, doživećete fluidnost i glatkoću pokreta koji će poboljšati svaku interakciju sa vašim uređajem.

image

Pod haubom, Tecno Spark 8C pokreće Octa Core procesor brzine 1,6 GHz, što osigurava glatko i efikasno izvršavanje svih zadataka, od surfanja internetom do igranja najnovijih igara. Sa 4GB RAM memorije i prostranom internom memorijom od 128GB, ovaj telefon omogućava vam da sačuvate sve važne datoteke, fotografije i aplikacije bez brige o nedostatku prostora.

Što se tiče fotografije, Tecno Spark 8C nije izuzetak. Sa zadnjom kamerom od 13 MP, podržanom QVGA senzorom, uhvatićete svaki trenutak u živopisnim detaljima. Prednja kamera od 8 MP sa LED blicem omogućava vam savršene selfije u svim uslovima osvetljenja.

Kada je u pitanju povezivanje, ovaj telefon je opremljen svim potrebnim senzorima i opcijama: Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC i FM radio su samo neki od njih. Pored toga, prisutan je i čitač otiska prsta za brzo i sigurno otključavanje vašeg uređaja.

Baterija je integrisana Li-Poly kapaciteta 5000 mAh i osigurava dugotrajnu autonomiju, tako da možete ostati povezani tokom celog dana bez potrebe za čestim punjenjem. A kada vam je potrebno punjenje, brzo punjenje snage 18W omogućava vam da se brzo vratite u akciju.

  • Zaključak

Tecno Spark 8C 4GB/128GB je pametni telefon koji nudi dobre performanse, impresivnu bateriju i atraktivan dizajn – sve po pristupačnoj ceni. Bez obzira da li ga koristite za posao ili zabavu, ovaj telefon će vas impresionirati svojim sposobnostima i pouzdanošću.

(O Tecno telefonima čitajte i OVDE.)

  • Tecno

Kompanija Tecno Mobile je relativno novi igrač na tržištu mobilnih telefona, ali već je uspela da privuče veliku pažnju korisnika širom sveta. Njihova popularnost je posebno izražena u Aziji i Indiji, gde su veoma traženi, ali postepeno osvajaju i druga tržišta. Kompanija je osnovana 2006. godine u kineskom gradu Šenženu. Tecno je prvi brend mobilnih telefona koji je predstavila kompanija Transsion Holdings, koja se fokusira na visoke tehnologije, uključujući istraživanje, razvoj, proizvodnju i servisiranje mobilnih usluga.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *