Nove i moćne LG inverter klime

LG RAC Heating Tehnomedia x

Uštedite energiju uz efikasno zagrevanje pomoću LG DUAL inverter ARTCOOL BEIGE klima uređaja.

Stiže zima i mnogi razmišljaju koji je najbolji i najekonomičniji način grejanja. Spasilac u hladnim zimskim danima i pravo rešenje protiv paklenih vrućina tokom leta je upravo inverter klima. Predlažemo vam savršene nove LG DUAL inverter ARTCOOL BEIGE klima uređaje.

LG Moderan ARTCOOL Mirror klima uređaj sa DUAL Inverterom, 24000 BtU, Prikaz sa desne strane, otvoreno, AC24BK

LG DUAL inverter ARTCOOL BEIGE klime

Ekonomične su, pouzdane i multifunkcionalne. Zahvaljujući korisnim funkcijama kojima su opremljene i naprednim tehnološkim rešenjima brinu o vaše zdravlju i osećaju prijatnosti. Štede energiju sa ugrađenim DUAL inverter kompresorom. Praktične su i imaju odlične performense. Uklopiće se u svaki prostor jer su lepog i minimalističnog dizajna. Staklo sa efektom ogledala na prednjem delu LG ARTCOOL reflektuje okruženje i na taj način naglašava enterijer i lepo okruženje. Upravljanje i kontrolisanje temperature i kvaliteta vazduha je jednostavno. Bićete godinama bezbrižni i mirni sa ovim klimama. Svi LG inverter klima uređaji imaju čak 10 godina garancije za kompresor.

Štite vaše zdravlje i čuvaju okolinu

Ovi modeli poseduju sposobnost uklanjanja 99,99% bakterija UV LED svetlom tako da ventilator koji izduvava vazduh bude čist i svež. Zadržava velike čestice prašine kao prva linija odbrane. Filter uklanja i fine čestice prašine i ostavlja samo čist, svež vazduh. Skupljaju i minijaturne čestice prašina, grinja i polena i ne dozvoljavaju njihov ulazak u prostoriju. Čist ventilator za čisto izduvavanje vazduha. Alergijski filter smanjuje alergene za svež vazduh. Filter je obložen tako da uklanja štetne supstance, kao što su gljivice i plesni koje lebde u vazduhu i koje mogu izazvati alergiju.

Zahvaljujući jonizatoru plazme Plasmaster Ionizer++ oslobađa preko 3 miliona jona koji se vežu za štetne čestice i tako vazduh i ostale površine sterilišu i u isto vreme neutrališu mirise. Jonizator steriliše i eširihiju bakteriju u 99,99%.

LG Moderan ARTCOOL Mirror klima uređaj sa DUAL Inverterom, 12000 BtU, 2. prikaz detalja sistema AirPurifying, AC12BH

Energetska efikasnost

Sa LG DUAL Inverterom brže ćete rashladiti prostoriju i postići željenu tempertauru. Potrošnja je manja, a ušteda velika. Pomoću ove inovacije uštedićete znatnu sumu novca na kraju meseca na računu za struju. LG klime sa ovim motorom brzinu kompresora neprekidno podešavaju kako bi se željeni nivoi temperature konstantno održavali. Kod standardnih modela na primer, uređaji se isključuju i uključuju kako bi se podesila temperatura. U svakom delu prostorije osećaćete se prijatno, jer se vazduh distribuira istovremeno u 4 različita smera, a ne samo u jednom pravcu. Ove klime štede energiju i omogućavaju besprekorno grejanje ili hlađenje. Štedljive su i čuvaju našu planetu, jer ne zagađuju okolinu.

Efikasnost klima postiže korišćenjem visokoefikasnog ekološkog rashladnog sredstva R32. Tehnologija ovog freona je bezbednija i ekonomičnija, a za razliku od drugih tehnologija freona kod ovih modela je viši indeks hlađenja.

Odlikuje ih i tih, skoro nečujan rad. Klime su efikasne, brze, snažne, trajnije i tiše od drugih.

Upravljajte sa bilo kog mesta

Neverovatno su pametne i mogu da ispune svaki zahtev. Sa njom možete upravljati sa bilo koje lokacije, na daljinu i kada ste napolju. Samo se povežite. Jednim dodirom zahvaljujći ugrađenom Wi-Fi modulu, ovim klimama upravljajte pomoću aplikacije LG ThinQ  za Andoid i iOS uređaje. Možete i da podesite temperaturne uslove po želji. Ova aplikacija poseduje i Smart Diagnosis tako da na smart telefonu imate mogućnost provere eventualnih poteškoća u radu, ili stanju postavki, instalacija i slično.

Možete upravljati i pomoću jednostavne glasovne kontrole. Ono što želite i kada želite samo recite vašoj LG klimi. Izgovorite, „Turn on/off the air conditioner.” i AI zvučnik će slušati i klimu uključiti/isključiti.

LG Moderan ARTCOOL™ klima uređaj sa DUAL Inverterom, bež boje, prikaz prednje strane sa otvorenom prednjom stranom, AB18BK

Mnogo korisnih funkcija

Poseduju brojne korisne funkcije. Imaju mogućnost izdržavanja variranja napona. Lako se prati potrošnja energije tokom rada. Jednostavno pratite i smanjujete potrošnju energije zahvaljujući ekranu koji vas o svemu obaveštava. Kontrolišite potrošnju energije pomoću 4 nivoa na osnovu vaših potreba. Spavanje je neverovatno prijatno. Aktivirajte funkcije za udobno spavanje koje se automatski podešavaju i dobićete najudobnije okruženje za spavanje. Klimom možete upravljati i u mraku. Nije potrebno da uključujete svetlo da biste promenili režim klima uređaja zahvaljujući primeni GYRO senzora u daljinskom upravljaču.

Moderan dizajn, napredna tehnologija i energetska efikasnost su zaštitni znaci LG klima uređaja.

LG

LG je vodeći svetski proizvođač audio i video uređaja, kućnih aparata, IT, klima uređaja i proizvoda za poslovna rešenja. Svojim znanjem žele da vašu svakodnevnicu i život učine boljim.

Brinu da uređaji i aparati budu jednostavni za korišćenje, poseduju moderan dizajn i budu energetski efikasni. Na taj način svakodnevnim korišćenjem možete da uštedite, a i da zaštitite vašu okolinu. Nude proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i životnom stilu, a koji vam u isto vreme donose najnovije tehnologije.

Tehnomedia ponudu LG inverter klima uređaja možete videti ovde.

Vaš životni prostor, moderan ARTCOOL BEIGE LG klima uređaj sa DUAL inverterom, može da ohladi ili po potrebi zagreje brzo i efikasno do željene temperature. Ona je odličan izbor za sva godišnja doba i najbolje rešenje za grejanje tokom zime. Kupujte pametno, jer će vam se ova investicija višestruko isplatiti.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *