Skinite i do 24 vrste fleka samo uz pomoć vodene pare! Osvojite vaučer od 5000 dinara! Evo kako!

x   T.

Skinite fleke od kečapa, čokolade, šminke, samo uz pomoć vodene pare!

Fleke na garderobi, stolnjacima, kuhinjskim krpama često nas dovode do ludila, jer mnogi saveti sa interneta ili pak magična sredstava koja se reklamiraju, nisu od pomoći. Fleka tvrdoglavo ostaje bilo na omiljenoj beloj košulji, ili na stolnjaku koji sa flekom od kečapa ili čokolade više nije onaj stari, naročito ako pozovemo goste.

Ipak, ko bi rekao da nešto tako jednostavno kao što je vodena para može da učini da sve fleke nestanu! Da vam omogući da kažete zbogom flekama!

BEKO WTE 10736 CHT

Mašine za veš koje skidaju fleke

Tim za inovacije kompanije Beko, na tržište je doneo mašine za veša sa Beko Steam Cure tehnologijom koja može besprekorno da očisti i do 24 vrste fleka. Mrlje od kečapa, kafe, čokolade, šminke, krvi…, brzo će biti odstranjene ako mašinu podesite na ovaj program rada.

Para dodata na početku ciklusa omekšava nečistoću na tkanini i olakšava uklanjanje fleka u kasnijim fazama pranja. To garantuje idealno čistu i svežu odeću. Dodavanje pare u završnoj fazi pranja obnavlja prvobitni oblik odeće, čineći tkaninu izuzetno mekom i manje izgužvanom.

Pored svega ovoga, mašine sa Beko Steam tehnologijom imaju motor ProSmart Inverter koji ima veću snagu i u poređenju sa standardnim motorima i do 3 puta duži vek trajanja, energetsku efikasnost, dok istovremeno štedi struju. Svi Beko uređaji sa ProSmart Inverter motorom imaju produženu garanciju na ukupno 10 godina uz registraciju na sajtu: https://extwarranty.beko.com

BEKO HTV 8736 XC0M

Tehnomedia ponuda Beko veš mašina sa Steam Cure tehnologijom:

Poklon

A najbolje “osobine” ove mašine su što uz nju dobijate još nešto: Kupite Beko veš mašinu sa Steam Cure tehnologijom i na poklon dobijate vaučer u vrednosti od 5.000 dinara, koji možete da iskoristite u svim dm drogerijama. Vaučer dobijate ako kupite mašine za pranje veša, mašine za pranje i sušenje veša. Akcija traje od 15. septembra do 31. oktobra.

Kako do vaučera?

Evo kako do vaučera: kupite Beko mašinu za veš sa Steam Cure tehnologijom tokom promo akcije. Svoju kupovinu registrujete na sajtu www.beko5.com Uploudujte slike računa i popunjene garancije i dobićete povratnu informaciju kada možete da očekujete vaučer za kupovinu. Veš mašine možete registrovati najkasnije do 15. novembra 2022. Nakon registracije, dobićete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu putem mail adrese koju ste naveli. Ukoliko su svi podaci tačni, u narednih 30 dana možete da očekujete isporuku dm vaučera na kućnu adresu, jer ste doneli dobru odluku – da kažete “Zbogom fleko”!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *