Nerešeno na fudbalskoj utakmici Tehnomedia-PG Nađ u Novom Sadu

x   T.

Naše kolege iz Novog Sada odigrale su nerešeno sa ekipom PG Nađ 4:4 na tradicionalnom novosadskom Fortuna turniru u okviru biznis lige.

Sjajna atmosfera vladala je u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu tokom igre. Raspoložena publika aplauzom je nagrađivala svaki potez igrača. Utakmicu je gledalo dosta ljudi i kako kažu, od početka se igralo otvoreno na obe strane bez kalkulacija.

This image has an empty alt attribute; its file name is Capture-1024x473.jpg

Bila je ovo još jedna zanimljiva utakmica sa dosta dobrih akcija i šansi oba tima. Krajnji rezultat Tehnomedia – PG Nađ nerešen 4:4. Naše kolege iz Novog Sada se slažu da je meč bio dinamičan i zanimljiv gde je viđena odlična igra oba tima.

Опис није доступан.

Zoran Ignjatović kapiten je rekao da je zadovoljan zalaganjem svojih igrača i atmosferom.

“Utakmica je bila dosta kvalitetna. Stalno smo bili u vođstvu i sa 2 gola razlike, ali i sa dosta propuštenih šansi. Sticajem nesrećnih okolnosti bukvalno u zadnjim sekundama smo primili gol i ispustili pobedu. Svi smo imali jako zapaženu ulogu u igri mada treba istaći i našeg golmana Vukovića koji je imao par izvanrednih intervencija. Hvala našim vernim navijačima zbog podrške koju su nam dali i ovog puta, jer i jeste cilj našeg učestvovanja da se u što boljem svetlu pokažemo i da kao firma budemo prepoznatljivi u gradu Novom Sadu,” istakao je Ignjatović.

Naša ekipa igrala je u sastavu: Ivan Vuković, Veljko Bulatović, Đorđe Gajić, Dragan Modić, Srbislav Žikić, Živan Gajić, Zoran Ignjatović. Strelci: Bulatović 2, Modić 1, Živan Gajić 1.

Naše kole iz maloprodaje u Novom Sadu zalaganjem, igrama i rezultatima zaslužili su ogromnu podršku i veliki aplauz. Bravo momci!!! Idemo dalje!!!

O uspesima naših kolega pisali smo ovde i ovde, a možete čitati ovde i ovde.

Capture x
Capture
   n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *