Novogodišnji pomoćnici

x Beko i Grunding

Počinje veliko novogodišnje spremanje i čišćenje. Kako biste svečano, lepo i prijatno dočekali novogodišnje praznike potrebni su vam mali pomoćnici. Možete ih pronaći u Tehnomedia maloprodajnim objektima a zovu se: Beko i Grundig.

Beko i Grundig mali kućni aparati su moćni, inovativni i lepog dizajna. Uz njihovu pomoć pripremanje obroka je lako i jednostavno. Svaku kulinarsku ideju brzo ćete realizovati.Zahvaljujući lepom dizajnu upotpuniće kuhinjski ambijent: blenderi, mašine za mlevenje mesa, mikseri, seckalice, tosteri, vage, mikrotalasne pećnice, cediljke ca citrusno voće. Naravno tu su fantastični: aparati za kafu i za vodu. Lepa vest je da je u Tehnomedia prodavnicama novogodišnje sniženje tako da sada ove aparate možete kupiti po neverovatno povoljnim cenama.

Na specijalnom prazničnom popustu su i aparati za brijanje, fenovi, figaro, prese za kosu, trimeri, ultrazvučni čistač. Kako bi u vašem domu sve bilo uredno čisto i ispeglano pobrinuće se usisivači i pegle.

Požurite po svoj aparat, jer male novogodišnje pomoćnike od velike pomoći po sniženim cenama do 15% možete kupiti do kraja godine (31.decembra).

Iskoristite ovaj preaznični period i obradujte sebe ili drage osobe nekim aparatom Beko ili Grundig. Inspiraciju ćete pronaći u Tehnomedia maloprpdajnim objektima. Period trajanja akcije je od 21. do 31. decembra.

image

Podsećamo vas da ako robu poručite online možete platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Po znatno nižim cenama sve što vam je potrebno nalazi se na ovoj adresi, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *