Idemo do kraja

Nabavite besprekoran i savršen Sony televizor u Tehnomedia prodavnicama po neverovatno povoljnoj novogodišnjoj ceni. Jedino ćete uz Sony doživeti vrhunski kvalitet slike i zvuka.

Sony je kompanija koja je sinonim za vrhunske televizore. Njihovi uređaji su inteligentni, kvalitetni, moćni, tanki i jednostavni. Iskoristite novogodišnje sniženje i akcijske cene i nabavite Sony model po svojoj meri i veličini od: 43″, 55″, 65″ i 75″. Izbarite jedan od ovih modela: Sony LED televizor KD43XG7077SAEP Smart 4K, Sony LED televizor KD43XG7096BAEP Smart 4K, Sony DLED televizor KD65XG7077SAEP Smart 4K, Sony DLED televizor KD65XG7096BAEP Smart 4K i Sony LED televizor KD75XG8596BAEP Smart 4K.

image

Sony televizori su prelepi iz bilo kog ugla da ga posmatrate. Imaju jednostavan, minimalistički dizajn koji vam omogućava da se usredsredite na ono što je važno, a to je slika. Stvarni izgled se ustvari razlikuje u zavisnosti od veličine televizora. Sa Sony televizorima dobijate bioskopsko uzbuđenje kod kuće. Dolby Vision oživljava scene radi autentičnog prikaza, a Dolby Atmos ispunjava sobu neverovatnim zvukom koji okružuje.

Imaćete neverovatan doživljaj gledanja uz senzacionalni Full HD kvalitet slike i izuzetno tanki dizajn. Sony vam je omogućio: glatki, intuitivni pristup uzbudljivom svetu aplikacija, igara, filmova, internet video zapisa i drugog sadržaja. Uz napredne tehnologije sve što gledate na ovim televizorima bće oštrije, jasnije, glatkije i prirodnije.

Na Sony TV uređajima videćete čiste boje na višim nivoima osvetljenosti, tako da će slike biti izuzetno realistične. U savršenoj harmoniji su slike i zvuk. Prelepe detaljne slike u kombinaciji sa Sony tehnologijom Sound-from-Picture Reality pružiće vam neverovatan audio vizuelni doživljaj. TRILUMINOS ekran pruža više boja, veći sjaj. Videćete žive realistične boje svuda oko sebe. Ovaj ekran vrši mapiranje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

image

Sony LED televizor KD75XG8596BAEP Smart 4K je savršen a sada može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni. Dijagonala njegovog ekrana je 75″ (190 cm), a rezolucija: 3840 x 2160pix 4K Ultra HD. Ovaj smart android TV je sve što vam je potrebno. Posebnim ga čini i to što se možete zabaviti istraživanjem novih svetova govorom. Sve zabavne sadržaje možete sada pronaći onoliko brzo koliko možete da govorite. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, Android TV™ kompanije Sony omogućava vam da uživate u filmovima i emisijama iz aplikacija ili TV programa za tren. Izgovorite ono što želite da gledate zahvaljujući funkciji glasovne pretrage.Provodite manje vremena u pregledanju, a više u gledanju. Glasovna pretraga u funkciji Android TV™ stavlja vam na raspolaganje snagu Google pretrage, što vam omogućava da pretražujete sadržaj u različitim uslugama bez nezgodnog unosa teksta koji troši vreme. Takođe možete da dobijate preporuke; na primer, upit za „romantične komedije“ otvara listu odgovarajućih opcija. Ovaj televizor preporučuje Netflix. Dodatno uživajte u strimovanju uz Netflix Recommended TV. Karakterišu ga visoke performanse, najsavremenije inteligentne funkcije i jednostavan pristup aplikacijama. 

Kablove na ovim televizorima možete sakriti u postolju i pričvrstiti ih pomoću držača kablova u kompletu. Izgled se razlikuje u zavisnosti od tipa kabla i veličine televizora.

Sony se dobro slaže sa drugim uređajima koje posedujete BRAVIA. Ima podršku za Chromecast built-in, pa jednostavno možete da prenosite omiljene zabavne sadržaje, na primer iz usluga YouTube™ ili Netflix, sa ličnog uređaja na zadivljujući BRAVIA™ ekran. Možete da prenosite sa Android™ i iOS™ uređaja ili sa prenosivog računara.

Google Play je svet sadržaja i aplikacija. Otkrijte filmove, televizijske emisije, igre i još mnogo toga što nudi Google Play™. Uživajte u ogromnom i sve širem izboru aplikacija na ovim televizorima na potpuno novi način.

Posetite Tehnomedia prodavnice i uživajte u vrhunskom kvalitetu slike i zvuka Sony televizora po sniženim cenama. Akcija traje do isteka zaliha.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *