Uz TV čist vazduh na poklon

naslovna

Tehnomedia vam je obezbedila poklon akciju. Kupite Hisense ULED televizor i na dar dobijate prečišćivač vazduha OptiAir 203M.

Hisense televizori su vrhunskog kvaliteta koji pomeraju granice prikaza slike velikog formata. Visoko osvetljenje, vrhunska tehnologija, dizajn, odlične performanse i mogućnosti, sve je impresivno. Jedan Hisense televizor bi vam baš dobro došao i zato iskoristite Tehnomedijinu poklon akciju koja traje do 15. januara 2021. godine. Uz Hisense ULED televizor dobijate i ono što će vam zaista trebati, a to je prečišćivač vazduha.

image

Iskoristite prazničnu akciju, jer ćete pored uživanja u gledanju televizijskog programa i drugog sadržaja koji vam omogućava Hisense TV dobiti i svežinu u domu pomoću poklona prečišćivača vazduha. Potrebno je samo prilikom kupovine da se registrujete na hisense.rs

Hisense televizori imaju široki raspon boja, kao i spektar senki na ekranu. Osvojiće vas na primer živopisne crvene boje, travnjaci u jarko zelenim, duboki okean u sjajnoj plavoj boji ili ljudi sa prirodnim tonovima kože.

Svaki pojedinačni piksel na Hisense OLED televizoru može se isključiti pojedinačno kako bi se dobila apsolutna crna boja. Duboke, bogate crne boje pomažu u pojačavanju kontrasta, dodajući dubinu detaljima, teksturama i bojama, tako da možete doživeti stvarnu sliku. 4K Ultra HD donosi preko 8 miliona piksela da stvori potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu. Slike su oštrije, svetlije i prikazane su u pravim bojama, tako da ćete imati osećaj da ste u bioskopu, na primer.

image

Surround zvuk, DOLBY ATMOS® vas iz običnog trenutka prenosi u izvanredan doživljaj sa pokretnim audio zvukom koji će ospuniti prostor oko vas. Ustvari dobićete zvuk bioskopa kod kuće. Taj čisti zvuk pokreće profesionalna audio tehnologija, Dolby Digital Plus, a izolovani dizajn komore takođe je obnovljen za čist i čist zvuk. Sve je odlično organizovano. Hisense Hi-Sound Pro može automatski podeliti visoku, srednju i nisku frekvenciju, što dovodi do simfonijskih karakteristika zvuka kroz različite zvučnike.

Hisense televizori izgledaju prelepo i kako navode iz ove kompanije “ovo je umetničko delo bez okvira i super tanak dizajn.” Visokokvalitetni čist metalni okvir kao i baza doprinose stvaranju takvog utiska. Sa Hisense televizorima dobijate viši nivo estetike.

MB PIMG AEDECDDAC MABAGOR WxH

Prečišćivač vazduha OptiAir 203M koji ćete dobiti na poklon je izuzetan, jer vam omogućava čist, svež i zdrav vazduh u svakom trenutku. Poseduje tajmer koji omogućava gašenje aparata nakon željenog vremena od sat vremena, 2, 4 ili 8 sata. Tom prilikom kao obaveštenje čućete zvučni signal. Tih je i njegov rad je skoro bešuman i neće nikoga uznemiravati jer je njegov nivo buke samo 25 dB. Ventilator je sa 4 nivoa rada i poseduje 4 brzine rada pa možete da podesite na nisku, srednju, visoku ili turbo. Kada želite da najbrže dođete do čistog vazduha upotrebićete ovu funkciju turbo. Ima i indikator za čišćenje filtera. Nakon ukupno 720 sati rada, svetlosni signal će upozoriti da je potrebno očistiti filter. Kada aparat radi na najvišoj brzini ventilacije, upozorenje se pojavljuje nakon 420 sati rada. Kako biste imali bolji uvid u rad aparata tu je LED indikator. Ovaj prečišćivač je izuzetan jer poseduje 3u1 sistem filtriranja: predfilter, HEPA filter i filter sa aktivnim ugljem.

Boje, detalje, kontraste, živopisne slike i više od toga dobijate sa Hisense ULED televizorima i zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku u Tehnomedia prodavnicama. Poklon akcija važi od 15. decembra 2020. do 15. januara 2021.
Registracija se može obaviti najkasnije do 31. januara 2021. Poklon stiže na kućnu adresu najkasnije 30 radnih dana od datuma uredne registracije.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *