Obezbedili smo trojku

naslovna

Ako ste sanjali trojku, u sanovniku piše da to znači da ćete se opustiti i uživati uz novi televizor kupljen na fantastičnom novogodišnjem popustu u Tehnomedia prodavnicama.

Nova godina samo što nije i zato je pravo vreme da izaberete jedan od tri fantastična televizora po neverovatno niskim prazničnim cenama. Hisense, Grundig ili Sharp, na vama je da izaberete. Deda Mraz i Tehnomedia su odlučili da vam obezbede sjajno društvo tokom praznika i to u vidu 3 savršena TV uređaja. Požurite, jer vas u Tehnomedia prodavnicama očekuje famozna trojka po famoznim cenama do kraja godine.

Hisense DLED televizor H65A7100F Smart 4K , Grundig LED televizor 50 GEU 7800B Smart 4K i Sharp LED televizor 49BJ5E Smart 4K.

Ova pametna trojka poseduje besprekornu sliku i čist i jasan zvuk.

image

Hisense TV sa operativnim sistemom VIDAA pruža trenutni pristup vašim omiljenim serijama i aplikacijama, poput Netflix-a, YouTube-a, FreeView Play-a i mnogih drugih. Napredna tehnologija i pametan dizajn prate ono što volite i kreiraju sadržaj  posebno za vas. Sve je prilagođeno vašim željama. Široki raspon boja vas uranja u boju koja je realna nudeći širi spektar senki na ekranu. Slike su oštre i svetle i prikazane su u realnim bojama. Dijagonala ekrana je 65″ (165 cm). Maksimalna rezolucija je Ultra HD 3840×2160 4K, dok je odnos stranica 16:9.

image

Doživećete vatromet zvuka i eksploziju boja uz Grundig LED televizor 50 GEU 7800B Smart 4K. Kristalno jasno će sve biti prikazano na vašem Grundig televizoru. 4K ultra HD tehnologija omogućava izuzetnu oštrinu prikaza. Bogatiji su bojama, kontrastima i detaljima. Uz ovu tehnologiju s lakoćom ćete se diviti impresivnom zelenilu šuma ili uživati u skrivenim lepotama dubine okeana. Doživećete prvoklasnu kućnu zabavu sa ovim smart televizorom. Dijagonala ekrana je 50″ (127 cm). Rezolucija je 4K Ultra HD (3840 x 2160). Tip ekrana je LED, Dual Core Procesor, ugrađen je Wi-Fi, Miracast.

Samo u Tehnomedia prodavnicama u okviru novogodišnje akcije kupovinom Hisense DLED televizor H65A7100F Smart 4K i Sharp LED televizor 49BJ5E Smart 4K uštedećete 14 000 dinara, a za Sharp čiji model nosi oznaku LED televizor 49BJ5E Smart 4K 6 000 dinara.

Na velikom ekranu SHARP televizor pružiće vam sve što vam je potrebno za kompletan doživljaj. Kvalitetan ekrana garantuje da svaki piksel precizno predstavlja sliku onako kako je potrebno. Užvaćete u sadržaju visokih rezolucija. Videćete izuzetne detalje, fenomenalnu dubinu i verne boje za fantastičan doživljaj gledanja. Sa ovim modelom smart televizora sav vaš omiljeni sadržaj i sve najbolje aplikacije i društvene mreže se nalaze na jednom mestu. Svi LCD paneli u SHARP televizoru su izrađeni u Japanu a to garantuje kvalitet izrade koji isporučuje precizne slike i nedodirljive video performanse u svakom pojedinačnom kadru. Na ovaj način dobićete pravo bioskopsko iskustvo. Veličina ekrana je 49″(123cm). Rezolucija ekrana 3 840 x 2 160 (4K – Ultra HD). Tip ekrana je LED. Snaga zvučnika 2x 10W.

Iskoristite ovaj novogodišnji popust i kupite model televizora po svojoj meri. Obezbedite sebi pravu prazničnu idilu i doživljaj uz visoku rezoluciju, detaljan prikaz i široku paletu boja Hisense, Grundig ili Sharp televizora.

Akcija Famozna trojka traje u periodu od 24. do 31. decembra 2020. godine ili do isteka zaliha.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *