Novosadska ekipa “Tehnomedia” pobednik Fortuna Prve lige u malom fudbalu

x   T.

Nepobediva ekipa Tehnomedie iz Novog Sada osvojila titulu prvaka Fortuna Prve lige u malom fudbalu. Pogledajte ko su igrači koji su pokorili teren.

Ekipa Tehnomedie trijumfovala je i u finalu Fortuna Prve lige i u finalu rezultatom 6:1 pobedila ekipu AS Bajić.

Nadmetanja su trajala 5 meseci, a naše kolege prodavci iz Novog Sada koji su činili ekipu Tehnomedie odigrali su 20 utakmica. Tokom celog takmičenja, igrači su prikazivali izvanredne veštine i strast prema igri. Pobednički tim je prikazao visok nivo taktičke i tehničke sposobnosti, kao i sjajnu igru u odbrani i napadu.

Finale je uvek vrhunac sportskog događaja, a tako je bilo i ovog puta. Većina igrača i navijača je upravo u tom trenutku iskusila vrhunsku tenziju i uzbuđenje. Momci iz ekipe “Tehnomedia” izvojevali su zasluženu pobedu i izdominirali na terenu pokazavši ko je broj 1 i najbolji.

“Tehnomedia kao brzi voz,” uz osmeh je komentarisao kapiten ekipe Zoran Ignjatović i dodao:

“Utakmica koja je odlučivala prvaka lige, pokazala je da Tehnomedia ima ubedljivo najbolju ekipu u celoj ligi. Bila je ovo više nego zaslužena pobeda nad najvećim konkurentom u borbi za prvo mesto. Talenat i majstorski potezi naših igrača su došli do punog izražaja i pokazali smo da smo najbolji. Cela ekipa je bila na najvišem nivou, bodrili se međusobno tako da smo pokazali taj timski duh koji krasi Tehnomediu. Zahvaljujem se našim vernim navijačima koji su nam uvek bili podrška.

Dodela pehara i medalja će se obaviti u narednim danima tako da ćemo i tada proslaviti titulu. Tehnomedia je sponzor lige jer mi smo firma koja podržava svaki vid razvoja i reakcijom svojih radnika tako da ćemo nagraditi najbolje pojedince. Kao prvaci ulazimo sledeću sezonu u super ligu.”

   n x

Borba za prvo mesto nije bila nimalo laka. Naši momci su se suočavali sa mnogim izazovima tokom takmičenja, a finalni meč nije bio izuzetak. Odlučujuću pobedu doneli su sjajnim napadima i odbranom, koja je uspešno zaustavljala napade protivničke ekipe i čuvala dobro mrežu. Svakako treba istaći i sjajnu igru u napadu, koja je donela potrebne golove i krajnji rezultat je bio 6:1. Pored toga, ekipa je uspela da održi mirnoću i disciplinu tokom celog meča, što je u ovakvim situacijama izuzetno važno. Nijedan igrač nije pokleknuo pod pritiskom, a svi su pokazali izvanrednu mentalnu snagu.

“Uprkos jakom protivniku uspeli smo da ostanemo fokusirani i održimo svoj nivo igre. Dali smo sve od sebe i uspeli. Želeli smo i na ovaj način da promovišemo našu kompaniju i da je dostojno predstavimo. Ovo je pobeda svih nas,” složno su na kraju finala poručili igrači iz našeg pobedničkog tima.

Završetak Fortuna lige u malom fudbalu je bio uspešan događaj koji je privukao pažnju velikog broja ljubitelja fudbala.

“Baš je lepa i uzbudljiva bila ova finalna utakmica i stavrno sam uživao. Čestitam na tituli,” prokomentarisao je Dejan Žigić iz publike.

“Pobeda sa velikom razlikom u finalu govori sve. Bravo za Tehnomediu,” kazao je Igor Jovanović.

Tehnomedia je igrala u sastavu: Aleksandar Dragutinović, Dušan Jokić, David Radosavljević, Petar Petrović, Vladimir Ignjatović (5 golova), Ognjen Đukanović (1 gol), Veljko Bulatović, Samuele Samardžija, Aleksandar Tanjga, Nebojša Nedeljković, Filip Fatić, Nemanja Dimitrašinović, Bojan Zelić, Ivan Vuković, Zoran Ignjatović.

Za igrača utakmice proglašen je Vladimir Ignjatović.

   n

Na kraju, naši momci su zasluženo pobedili i postali prvaci, u znak svoje neumoljive igre i velikog uspeha. Ostavili su srce na terenu i pokazali da zajedništvo i predanost mogu da se pretvore u veliki trijumf.

Sada, kada se sezone završila, pobednička ekipa “Tehnomedia” može da se ponosi svojim dostignućima i da slavi svoju zasluženu pobedu. A za ostale ekipe, ova sezona je prilika za učenje i napredak, a možda i prilika za novi pokušaj sledeće godine.

BRAVOOOO KOLEGE!!! ČESTITAMO i PONOSNI SMO NA VAS!!!

Capture x
image

image

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *