Tehnomedia širi svoju mrežu – nova prodavnica otvorena u Vršcu

x  T.

Svečano smo otvorili novu prodavnicu u Vršcu, čime smo proširili svoju maloprodajnu mrežu i postali još dostupniji našim kupcima.

Naša nova prodavnica u Vršcu je otvorena, a gužva se stvorila od samog otvaranja. Prodavnica je bila prepuna ljudi koji su razgledali proizvode, postavljali pitanja i kupovali. Kupci su želeli da iskoriste svečani početak rada i razne pogodnosti koje nudimo.

Nova prodavnica je smeštena na atraktivnoj lokaciji, u Stop-Shop-u, u Miloša Obilića 93 a. Sa vama smo radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

  n x

Nudimo širok asortiman proizvoda, uključujući računarsku opremu, mobilne telefone, televizore, kućne aparate, gaming opremu i mnoge druge proizvode.

“Utisci su odlični. Sve je lepo. Svi su uslužni i prodavci kako vidim daju i savete, odgovaraju na pitanja i vrlo su ljubazni. Ima svega u radnji i cene su za svačiji džep. Bravo i samo tako nastavite,” kazala je Ljiljana Golubović.

“Kupovala sam kod vas u radnji koja se nalazi u TC Nest, ali s obzirom da živim ovde u blizini baš ste me obradovali što ste mi sada u komšiluku. Na prvi pogled sve je super. Vidim da imate mnogo proizvoda i da sve što je potrebno može da se kupi kod vas. Kupila sam usisivač danas i valjda će biti i neka nagrada za komšinicu,” rekla je Marija Ilić.

“Mogu samo da kažem bravo i samo tako nastavite. Mislite na nas a to se vidi i po poklonima koje delite na otvaranju,” prokomentarisao je Nenad Petrović.

“Moram da primetim da imate izuzetno ljubazno i stručno osoblje koje je spremno da pomogne kupcima u odabiru proizvoda koji su im potrebni i pruži savete o njihovom održavanju. Ponuda je dobra, cene povoljne, imate i lepe popuste, a nekoga ćete usrećiti i skupim poklonima, tako da sve u svemu zaslužujete jedno veliko bravo,” iskren je bio Zoran Predić.

Popusti od 11. do 13. maja

Za sve kupce obezbedili smo 3 dana popusta, od 11. do 13 maja: 

 • 20% popusta za kupovinu malih kućnih aparata i periferije i 
 • 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Pokloni

Povodom otvaranja, kao i uvek kupce nagrađujemo vrednim poklonima. Zadovoljstvo nam je kada vidimo da se kupci obraduju poklonima i kako su uživali u kupovini.

 • Kolarik Ruzenka je na poklon od Tehnomedie dobila LG mašinu za pranje veša F2J3WN3WE.
  n x
 • Vladimir Smit je dobitnik Tesla DLED televizora 40E325BF.
  n x

Dragan Popov je dobitnik Remington prese za kosu S3500.

  n x

Zaključak

Svako ko je posetio prodavnicu, bilo da je osvojio poklon ili ne, dobio je prijateljsku dobrodošlicu i uslugu koju od nas očekuje. Uzbuđenje oko otvaranja nove prodavnice se ne stišava. Tehnomedia nova prodavnica definitivno privlači pažnju kupaca, koji ne samo da mogu da iskuse najnovije proizvode i tehnologije, već i da uživaju u prijateljskoj i profesionalnoj usluzi.

Ova nova 68. po redu prodavnica je samo jedan od primera kako se Tehnomedia prilagođava potrebama svojih potrošača i stalno radimo na proširenju svoje maloprodajne mreže širom zemlje. Pored ove novootvorene radnje u Stop-Shopu u Vršcu nas možete posetiti na još jednoj adresi u Tržnom centru Nest u Nikole Neškovića 39. Naš cilj je da pružimo najbolju moguću uslugu kupcima i da vam budemo u blizini i komšiluku.

 x

 x

 x

 x

 x

 x

image

 x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *