Re-otvaranje Tehnomedie u Nišu

nis X BLOG

Na staroj adresi u STOP SHOP-u u Nišu ali u novom, lepšem i većem prostoru svečano otvaramo našu prodavnicu 18. maja. Očekuju vas vredni pokloni i popusti.

Nalazimo se na nekih 50-tak metara od stare prodavnice, u STOP-SHOP-u u Nišu. Budite sa nama na Re-otvaranju 18. maja, kupujte po slavljeničkim cenama i popustu i osvojite vrednu nagradu. Ko zna, možda ćete baš vi otići kući sa: televizorom, veš mašinom ili peglom. Ujedno slavimo i 7 godina od otvaranja prodavnice u ovom ritejl parku.

Na usluzi smo vam radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

U svojim smo prepoznatljivim bojama, ali u novom ruhu i sa proširenim asortimanom, lepo dizajniranom enterijerom, odličnom ponudom i sjajnim cenama kao i brojnim mogućnostima plaćanja. Ovaj novi maloprodajni objekat se prostire na 320 m2 i opremljen je po modernim standardima. Uređen je i kreiran da zadovolji sve vaše potrebe.

Novi prostor pruža više prostora za prikazivanje proizvoda, tako da smo omogućili kupcima da brzo i lako pronađu ono što traže.

Popusti i akcije

Poklanjamo vam fantastične akcije i popuste 3 dana, od 18. do 20. maja

  • 20% popusta na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije.
  • 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Vredni pokloni

  • Poklon Gorenje mašina za pranje veša WNEI 74 BS
image

Veš mašina je kapaciteta 7 kg. Opremljena je inverterskim PoverDrive motorom koji obezbeđuje efikasnost i dugovečnost, dok je veoma tiha u radu. Ima 16 programa pranja, uključujući program za delikatan veš, program za vunu i program brzog pranja. Poseduje funkciju automatskog doziranja deterdženta, što znači da će dozirati tačnu količinu deterdženta za svaki ciklus pranja, što može pomoći u uštedi deterdženta i vode. Takođe ima funkciju „AkuaStop“ koja automatski zaustavlja dovod vode u slučaju curenja, sprečavajući oštećenje i curenje vode. Pored toga, mašina za pranje veša ima LCD ekran za jednostavno korišćenje i pregled programa, kao i opciju odloženog početka pranja, što vam omogućava da odložite početak ciklusa pranja do 24 sata.

Online cena je 38 730 dinara, a ko bude imao najviše sreće dobiće je od Tehnomedie na poklon.

  • Poklon VOX DLED televizor 32A11H314M Smart
image

Ovo je 32-inčni televizor koji ima HD Ready rezoluciju 1366 x 768 pix i DLED ekran koji pruža žive boje i oštru sliku. Pored toga, ima Smart TV funkcije koje vam omogućavaju pristup Internetu i servisima za strimovanje. Ovaj televizor takođe ima ugrađen WiFi, tako da se može povezati na mrežu bez potrebe za žicama. Ima HDMI ulaze za povezivanje uređaja kao što su konzole za igre i Blu-rai plejeri, a takođe ima i USB ulaz za povezivanje USB uređaja kao što su eksterni čvrsti diskovi i USB stickovi za gledanje fotografija ili puštanje muzike.

Online cena je 16 880 dinara.

image

Ovo je model parne pegle koja ima snagu od 2600 W i omogućava paru pritiska do 200 g. Poseduje funkciju automatskog isključivanja koja se aktivira nakon nekoliko minuta neaktivnosti, što vam daje sigurnost i smanjenju opasnosti od požara. Osim toga, ima i funkciju samočišćenja i mogućnost vertikalnog peglanja, što znači da se može koristiti za uklanjanje nabora sa odeće koja se nalazi na ofingerima ili zavesama. Takođe ima funkciju “dual calc clean” koja pomaže u uklanjanju kamenca i produžava životni vek pegle.

Online cena ove pegle je 8 063 dinara.

Pozivamo vas da nas posetite na našoj staroj lokaciji, ali u novoj radnji u Bulevar Medijani 21 (lokal 12) u STOP-SHOP-u u Nišu i da se uverite i sami u sve što smo vam pripremili. Jedva čekamo da vas vidimo.

Tehnomedia, tata-mate za kućne aparate i za kupovinu na rate bez kamate!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *