Otvaranje Tehnomedie u Kuli

tehnomedia prodavnica

Tehnomedia je svojim posetiocima ponudila brojna iznenađenja i niske cene na otvaranju. Veliko interesovanje vladalo je za podelu vrednih poklona.

Tačno u 9 sati ujutru otvorili smo vrata našim potrošačima iz Kule. U MB Šoping centru, u Svetozara Miletića 1 svečano je pušten u rad još jedan naš maloprodajni objekat koji nudi sve za opremanje doma i poslovnog prostora po atraktivnim cenama.

Prodavnica u Kuli je jedan od 66 objekata koji rade širom naše zemlje, a mnogi su želeli da budu među prvima koji će pazariti u novoj radnji i želeli su da iskoriste akcijske cene proizvoda iz naše ponude.

 x

Prema rečima naših prodavaca nema razloga za nervozu, jer ovi popusti traju 3 dana.

“Kao i uvek kada otvaramo novi objekat, obezbeđijemo popuste, akcije, niske cene i vredne poklone za naše kupce. Od 6. do 8. aprila: 20% popusta za kupovinu malih kućnih aparata i periferije i 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Kako bismo zahvalili našim kupcima na podršci i dobrodošlici u naš novi prostor pripremili smo i specijalne vredne poklone.

 x

Dobitnici nagrada:

Vladimir Kostić iz Kule dobitnik je Hansa šporeta.

   n x

Maja Međeši je dobitnica Epson štampač -a.

   n  x

Marta Mila je dobila Philips peglu.

   n x

Đorđe Petković je na poklon dobio Rowenta trimer.

   n x

Ovo je i sjajna prilika da se upoznamo sa našim novim kupcima i da im pokažemo koliko nam je stalo do njih, jer njihovo zadovoljstvo nam je na prvom mestu. Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge i dobroj ponudi proizvoda. “Tehnomedia ima šta da pokaže i ponudi,” kažu naši kupci.

“Kupila sam sitnicu, jer nisam htela da izađem praznih ruku. Utisci su sjajni i sve mi se dopada, od izgleda radnje, usluge, ponude, a i cene su prihvatljive. Imate odlične popuste, tako da ću sutra doći namenski,” kazala je Ivana Đorđević.

“Prijatno ste me iznenadli. Sve pohvale i puno sreće u radu želim. Nadam se da ću dobiti neki skup poklon od vas,” rekao je Zoran Ilić.

“Sve lepo izgleda, osoblje uslužno, cene podnošljive, tako da za sada nemam nijednu zamerku. Čuo sam i ranije za ove skupe poklone koje delite na otvaranju novih prodavnica, jer vas pratim na društvenim mrežama i to je isto jedan od razloga što sam baš danas ovde,” podelio je sa nama svoje utiske Mile Pešić.

Radno vreme

Radno vreme naše nove prodavnice je radnim danima i vikendom od 9 do 21 sat.

Hvala svima koji su nas posetili tokom prvog dana našeg svečanog otvaranja. Nadamo se da ćete uživati u našim uređajima i da ćemo imati priliku da vas nagradimo još mnogo puta u budućnosti. Zahvalni smo našim potrošačima koji su nas dugo čekali i prema kojima osećamo najveću odgovornost. Vidimo se uskoro na nekoj drugoj lokaciji.

 x
 x
 x
  x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *