Otvoren Tehnomedia centar u Pančevu

naslovna pancevo

U Pančevu je 13. avgusta otvorena 41. po redu Tehnomedia prodavnica i prva u Vojvodini. Interesovanje posetilaca je bilo veliko, a podeljene su i vredne nagrade. 013 info je zabeležio atmosferu s otvaranja.

Novi ekskluzivni maloprodajni objekat kompanije Tehomedia centar d.o.o. otvoren je u Pančevu, u sklopu DIS marketa (Miloša Obrenovića 12), uz poštovanje svih preporučenih mera. Time su naši sugrađani dobili priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za opremanje doma, od malih kućnih aparata do velikih uređaja renomiranih svetskih brendova.

Na teritoriji Srbije ovo je 41. Tehnomedia radnja, a prva čijim je otvaranjem ova kompanija zvanično uspostavila tržište na teritoriji Vojvodine, piše portal 013 info.

Tehnomedija u Pančevu

Vladimir Dodić, regionalni menadžer za teritoriju Beograda i Pančeva istakao je da im je u poslovanju dugom 19 godina najbitniji zadovoljan kupac zbog čega su se odlučili da maloprodajni lanac prošire i na teritoriju našeg grada.  

„Zbog potražnje i naših cenjenih potrošača koji su naš brend prepoznali kao dobar i kvalitetan odlučili smo se da Pančevo bude grad u kojem nastavljamo sa širenjem naše maloprodajne mreže i u Vojvodini. Za nas je najvažniji zadovoljan kupac, koji će iz naše radnje da izađe nasmejan, zadovoljan, da dobije ono što je tražio i trudićemo se da tako uvek bude.“

Na dan otvaranja ova kompanija obradovala je posetioce raznim iznenađenjima i popustima dok su tri kupca (Luka Basta, Vesna Gavrilović i Marija Sedmakov) dobila vredne nagrade – frižider, televizor i mikser.

luka basta tehnomedija x
vesna x
marija x

Inovativni ambijent Tehnomedia objekta je idealno mesto za ljubitelje tehnike kojima je, pored kvaliteta, bitna i pristupačnost cena. Na površini od oko 150 kvadrata ova prodavnica bele tehnike nudi bogat izbor od preko 6 hiljada artikala različitih kategorija koje karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta i načina odloženog plaćanja. Na jednom mestu nudi sve što je potrebno za ugodan život – od bele tehnike, čvrstog goriva, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih.

Tehnomedija u Pančevu

U prilog tome koliko se kvalitet i poverenje prepoznaju govori činjenica da je Tehnomedia centar izdanak jedne male prodavnice bele tehnike, audio i video opreme koja je osnovana u Zaječaru 2001. godine i koja je već nakon 5 godina počela da posluje kao jedna od vodećih kompanija u našoj zemlji. Danas Tehnomedia centar ima 41 maloprodajni objekat u 28 gradova među kojima su Knjaževac, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek, Bor, Beograd, Niš, Kraljevo, Lazarevac, Kragujevac, Ćuprija, Paraćin, Kruševcac, Jagodini i drugi.

Tehnomedia centar u Pančevu možete posetiti u periodu od 10 do 22 sata, objavio je portal 013 info.

Tehnomedija u Pančevu

Nova 42. prodavnica Tehnomedie biće otvorena 20. avgusta u Beogradu u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *