Parne stanice štede vreme

Parne stanice

Mnogima je peglanje zamorno. Međutim ovaj posao može postati lak, brz i efikasan uz pravi izbor pegle.

Pegla je aparat koji poseduje svako domaćinstvo. One sa parnom stanicom su idealne.
pegla parna stanica
Jednostavnije i brže je peglanje sa parnom stanicom, jer je dovoljno ispeglati samo jednu stranu. Nalazi se na zajedničkom postolju, rezervoar sa vodom je odvojen, manja je i lakša za držanje i rukovanje. Ima poseban sistem koji sprečava stvaranje kamenca i troši manje energije. Materijal ne može da se zalepi za ploču na pegli koja ima takvu površinu da tkanina nežno i lako klizi po njoj. Na vama je da izaberete da li ćete koristiti običnu, destilovanu vodu ili njihovu mešavinu.
pegla parna stanica
U Tehnomedia asortimanu možete pronaći idealne pegle sa rezervoarom za vodu, odnosno parnom stanicom. One olakšavaju peglanje, tako da ćete korišćenjem pegle sa parnom stanicom zavoleti ovaj mnogima jedan od najomraženijih kućnih poslova.

pegla parna stanica

Idealni su za veću količinu odeće. Rezervoar za vodu ima veliku zapreminu, poseduju veći pritisak, snagu i količinu pare koju ispuštaju i rade mnogo brže nego obične pegle.

 

pegla parna stanica
Pegle sa parnom stanicom se lako upotrebljavaju u kombinaciji sa bilo kojom daskom za peglanje, koja je pogodna za upotrebu parne stanice, kao i one koje su ugrađene u dasku za peglanje, a zajedno čine ceo sistem za peglanje. Parne stanice će se same automatski isključiti nakon određenog perioda ako se ne koriste, jer imaju tu funkciju, tako da su sigurne i bezbedne za korišćenje. Štede energiju, a sa njima možete peglati na jačini po sopstvenom izboru. Ako je u njoj nizak nivo vode, ili je nagomilano više kamenca, automatski će vas upozoriti.
Svratite u Tehnomedia prodavnicu po svoju peglu sa parnom stanicom i sigurni smo da nećete pogrešiti. Ljubazni i obučeni prodavci odgovoriće na svako vaše pitanje i rešiti ako možda imate neku nedoumicu.

pegla parna stanica

 

Pegla sa parnom stanicom vredi svaki uloženi dinar. Peglaćete brže, bolje i lakše, a na kraju imaćete dovoljno vremena za sebe, neke druge aktivnosti ili jednostavno odmor.

 

pegla parna stanica

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *