5 godina garancije za Sony TV

x

Petogodišnja garancija za Sony televizore od 15. avgusta do 31. oktobra 2020.

Lepe vesti stižu iz kompanije Sony. Počinje još jedna Sony akcija u Tehnomedia centru. Ovaj renomirani japanski proizvođač svim kupcima Sony televizora koji kupovinu obave od 15. avgusta do 31. oktobra 2020. godine daje čak 5 godina garancije na TV.

Pravo na besplatnu 5-godišnju garanciju ostvarićete kupovinom bilo kog Sony TV uređaja ( HD ready, Full HD, 4K).

Vaša 5-godišnja garancija počinje da važi od datuma kupovine televizora. Aktivaciju je potrebno obaviti u roku od 15 dana od dana kupovine TV uređaja.

Aktiviraćete je veoma jednostavno i lako. Posetite www.sony.eu/activation i sa liste ponuđenih zemalja odaberite Srbija i Crna Gora. Zatim dobijeni aktivacioni kod unesite u za to predviđeno polje i upišite sve druge detalje koji se od vas traže. Na kraju na vaš e-mail će stići potvrda o aktivaciji i Ugovor o produženoj garanciji. I to je sve.

Napominjemo da je aktivacioni kod jedinstven i može biti iskorišćen samo jednom. Sačuvajte potvrdu o kupovini (račun) vašeg televizora u slučaju pojave neispravnosti i potrebe za popravkom.

Sedmocifreni serijski broj možete pronaći na poleđini ili bočnoj strani vašeg televizora.

Ova promocija koja će trajati dva ipo meseca počinje 15. avgusta a završava se 31. oktobra.

Posetite Tehnomedia prodavnice i iz bogate ponude Sony televizora izaberite onaj po svojoj meri i želji. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *