Otvorena nova Tehnomedia prodavnica u Pančevu

x  T.

Drugi maloprodajni objekat Tehnomedie u Pančevu počeo je sa radom 19. avgusta. Veliko interesovanje posetilaca, zadovoljni kupci, sjajno raspoloženje, podela vrednih nagrada obeležili su ovaj dan. Portal 013 info je zabeležio atmosferu s otvaranja.

Tehnomedia je u Pančevu otvorila još jedan prodajni objekat. Na atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Big centra, u ulici Miloša Obrenovića broj 18, počela je sa radom druga radnja u Pančevu, a 56. u našoj zemlji.

“Nakon samo godinu dana uspešnog rada u našem gradu, ukazala se potreba za proširenjem poslovanja,” istakao je  Vladimir Dodić, regionalni menadžer za teritoriju Beograda i Pančeva. 

Capture

“Prepoznali smo da je za Pančevo i okolinu potreban veći objekat koji će na jednom mestu kupcima ponuditi sve kada su u pitanju kućni aparati. U novoj radnji su proizvodi svih svetskih brendova  a tu su i uslužni prodavci koji će kupcima  pomoći u izboru.”

U novootvorenoj radnji, površine  800 kvadratnih metara, kupcima  je ponuđeno više od 20.000 artikala. Na jednom mestu možete pronaći  proizvode bele tehnike,  kuhinjskih aparata, sve za grejanje i klimatizaciju, televizore, video, audio tehniku, IT uređaje, telefone, alate i baštensku opremu.

Tehnomedija prodavnica u Pančevu

Pokloni i dobitnici

Na dan otvaranja nove  radnje, Tehnomedia je poseticima  ponudila brojna iznenađenja, fenomenalne popuste i akcijske cene. Posebno su nagrađena  četiri 56. kupca.

Tehnomedija prodavnica u Pančevu

Savo Šuljak (56.kupac) je dobio Hisense ULED televizor 65U7QF Smart 4K

Tehnomedija prodavnica u Pančevu

Marina Ardeljan (112. kupac) je dobila Midea mašinu za pranje veša MFK80-S1401B.

Tehnomedija prodavnica u Pančevu

Olivera Matić (168. kupac) je dobila mobilni telefon Xiaomi Redmi Note 10 EU 4+128 Onyx Gray.

  n

Vladimir Erdeljan (224. kupac) je dobio usisivač Philips XD3112/09.

Popusti

I to nije sve, u naredna tri danaod 19. do 21. avgusta, mali kućni aparati i periferije su na popustu 20 %, dok su bela tehnika, televizori, audio i video oprema, IT i telefoni 15 % jeftiniji u odnosu na redovne cene. Zadovoljiti potrebe kupaca je najvažnije, kažu iz te kompanije i najavljuju dodatne, atraktivne, vikend i mesečne akcije na određene proizvode.

Tehnomedija prodavnica u Pančevu

Za dve decenje poslovanja, kompanija Tehnomedia centar iz Zaječara, proširila je lanac maloprodajnih objekata u 36 gradova u Srbiji. Uspešna je godina za njima, a u narednom periodu nastavljaju prodor na vojvođansko tržište. Pored Pančeva i Vršca, u planu je i otvaranje objekata u Novom Sadu i Zrenjaninu. Za sebe kažu da su tata–mate za kućne aparate i pozivaju sve naše sugrađane da se uvere u to.

Novi objekat u Pančevu radiće svakog dana od 9-22 sata.

(i još malo atmosfere s otvaranja…)

  n
  n
  n
tehnomedija x
tehnomedija x
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *