Otvorena prva Samsung Experience zona u Novom Sadu

grupna slika dobitnika nagrade

Kompanija Samsung Electronics u saradnji sa kompanijom Tehnomedia otvorila je prvu experience zonu u Novom Sadu u tržnom centru Merkur u Rumenačkoj 150.

Na otvaranju Samsung Experience zone u Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu u ekskluzivnom ambijentu i specijalno opremljenom i dekorisanom prostoru okupili su se vlasnici, direktori i saradnici kompanija Tehnomedia i Samsung, veliki broj posetilaca i gostiju, novinara, snimatelja i fotografa.

U okviru ove ekskluzivne i jedinstvene Samsung experience zone posetioci će od sada imati priliku da se iz prve ruke uvere u izuzetne tehnološke karakteristike Samsung uređaja u originalno uređenom prostoru poput stana i dožive ovaj enterijer na drugačiji i poseban način.

IMG x

Na svečanom otvaranju, ljubitelji kvalitetnih uređaja za dom, dobili su najbolju sliku o tome kako funkcioniše Samsung ekosistem, na koje načine inovativna Samsung tehnologija pojednostavljuje kućne poslove i koje sve benefite pruža. Experience zona omogućila je da sve te fantastične uređaje, elegantnog i modernog dizajna koji omogućava maksimalnu praktičnost, posetioci testiraju na licu mesta i vizuelno uklope u enterijer svoje kuhinje ili dnevne sobe.

image x

“Zahvaljujemo se svima koji su došli na otvaranje prve experience zone u Novom Sadu. Nakon Beograda, i Novi Sad je dobio najsavremeniji kutak i radnju koja će postati simbol inovativnosti i razvoja tehnologije. Od danas ćete moći da sve ove vrhunske Samsung uređaje koji se nalaze u experience zoni doživite na licu mesta i uverite se u neverovatne funkcije i karakteristike inovativne tehnologije. Na ovaj način želimo da promenimo način na koji korisnici komuniciraju i koriste tehnologiju” izjavio je Dino Kovačević, Regionalni direktor prodaje potrošačke elektronike u Samsung Electronics.

IMG x

Najveće interesovanje prisutnih izazvao je točak sreće i podela 10 vrednih Samsung poklona. Dobitnici su izabrani nasumičnim izborom, a pokloni uručeni na licu mesta.

*Jelena Savin

IMG x

*Marko Dunđer

image

*Nemanja Trnanić

image

*Kosa Savić

IMG x

*Aleksandra Sekulić

IMG x

*Jovana Čolić

IMG x
 • Samsung bežični štapni usisivač VS15A6032R5/GE dobila je Bojana Poznanović.
IMG x
IMG x
 • Samsung LED televizor UE50AU7172UXXH Smart 4K dobio je Nikola Maksimović.
IMG x
 • Samsung frižider RB34A7B5E12 dobila je Tamara Bešević.
  daadefbaeafcdcdaaedaedecacbbdebfca fddadff x

Tokom promotivnog perioda, od 7. do 12. marta u Experience zoni u Novom sadu, Samsung je pripremio popust od 30% na određene modele frižidera, usisivača, mašina za pranje, mašina za sušenje, kombinovanih mašina za pranje i sušenje, ali i na neke modele televizora.

Samsung Experience zone u Srbiji ima jedino Tehnomedia. Pored ove druge po redu, novootvorene u Novom Sadu u TC “Merkur” u Rumenačkoj 150, prošle godine je otvorena prva u Tehnomedia prodavnici u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

IMG x

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung http://news.samsung.com.

O kompaniji Tehnomedia centar d.o.o. 

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. osnovana je 2001. godine, kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a pod današnjim imenom posluje od 2006. godine. Tehnomedia je prepoznata kao jedna od vodećih u oblasti trgovine belom tehnikom, audio i video uređajima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, kao i malim kućnim aparatima. Danas ima 64 prodavnica u 38 gradova u Srbiji. Pružaju brojne pogodnosti i mogućnosti plaćanja. Kupovinu možete obaviti i do 36 mesečnih rata, bez kamate. Dostava je sigurna i brza. Ponosni su na svoj bogati vozni park kao i na sopstveni magacinski i prodajni prostor. Brinu o kupcima i zaposlenima podjednako i drže do tradicije, zajedništva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica. Kao društveno odgovorna kompanija, bave se i humanitarnim radom i bili su sponzori brojnih kulturnih i sportskih manifestacija. Prisutni su i na društvenim mrežama: FacebookInstagramLinkedin, Tik-Tok, a imaju i svoj YouTube kanal i Blog. Ljubazni i obučeni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, Tehnomediu čine drugačijom od drugih.

IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x

IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *