Uskoro Tehnomedia u Stop Shop-u u Smederevu

reklamni baner

Svečano otvaramo vrata naše 65. prodavnice po redu i druge u Smederevu u četvrtak 16. marta.

 

Potrošači i kupci uskoro dobijaju novo mesto sigurne i dobre kupovine u Smederevu. Povodom otvaranja naše nove prodavnice, pripremili smo vam slavljeničke niske cene, top akcije, brojna iznenađenja i vredne poklone.

Gde se nalazi druga Tehnomedia prodavnica u Smederevu?

Nalazimo se u Šalinačkoj 58 lokal 18 u ritejl park-u Stop Shop u Smederevu.

Do nas stižete jednostavno i lako. Stop Shop Smederevo se nalazi na lokalnom putu u severnom delu grada, a koji se dalje spaja sa magistralnim putem. Ovim magistralnim putem posetioci mogu doći iz pravca Kovina/Pančeva sa jedne strane i Požarevca sa druge strane.

Kada?

Svečano otvaranje je u četvrtak, 16. marta.

Šta vas očekuje?

Naš maloprodajni objekat se prostire na 200 kvadratnih metara. U inovativnom ambijentu, besprekorno uređenom prostoru očekuje vas bogat asortiman proizvoda. Sve što vam je potrebno za ugodan život, od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, periferije, pokućstva i mnogih drugih pronaći ćete na ovoj adresi. Nudimo maksimalan izbor po minimalnim cenama, odlične uslove kupovine kao i mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamate. U svakom trenutku naši ljubazni i obučeni prodavaci odgovoriće na svako vaše pitanje i postaraće se da budete zadovoljni.

Koliki su popusti?

Na sam dan svečanog otvaranja obezbedili smo niže cene za pojedine proizvode, popuste, poklone i iznenađenja. Određene kategorije proizvoda biće u ponudi po jedinstvenim Tehnomedia cenama. Očekuju vas trodnevni popusti na pojedine grupe proizvoda.

  • Poklanjamo 20% popusta na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije.
  • Dobićete 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Kako da dobijem vredan poklon?

Budete sa nama na svečanom otvaranju naše prodavnice u Smederevu, 16. marta i obavite kupovinu. Ko bude imao najviše sreće na poklon dobija: robot usisivač, mašinu za sušenje veša ili televizor.

image

Online cena ove veš mašine je 36 990 dinara, a neko će je dobiti od Tehnomedie na poklon.

Ova Candy samostojeća kondenzaciona mašina je sa senzorskom kontrolom vlage Candy Smart Pro. Tu je i jedinstevena posuda za skupljanje vode u vratima. Kapacitet sušenja je 8 kg. Veoma je efikasna. Poseduje: WiFi SimplyFi Aplikacija Visoki otvor na vratima Program za vunu Odloženi start Dodatni sadržaji na aplikaciji Memory funkcija Brzi programi Dodatni ciklusi Super lako peglanje Easy Case. Automatski je regulisano vreme sušenja prema količini veša do 8 kg. Poseduje indikator završetka ciklusa i mogućnost preuzimanja preko 20 dodatnih specijalizovanih programa sušenja.

image

Online cena ovog robot usisivača je 29 990 dinara.

Ovaj usisivač štedi vaše vreme. Lako ga možete smestiti jer ne zauzima puno mesta. Pametni robot usisivač olakšava život zahvaljujući svojim pametnim programima. Bićete sigurni i mirni jer će on sve sam uraditi i kada niste kod kuće. On zna koje su njegove obaveze tako da će poslove oko čišćenja podova završiti lako. Čisti: tepihe, laminate, parkete, pločice, kamen…Bez vas on sam nađe put oko nameštaja ili kuda da ide i šta da čisti. Savladaće svaku prepreku i stići do svakog ugla i ivice. WiFi funkcija omogućava da se robotom može upravljati pomoću iRobot Home mobilnom aplikacijom i kada se nalazite izvan kuće. Putem mobilne aplikacije možete vremenski programirati čišćenja za svaki dan u nedelji. Poseduju visokokapacitetnu AeroVac posudu koja je idealna za domove sa kućnim ljubimcima. Skupljaju i najfiniju prašinu. Ima sistem Antitangle za sprečavanja mršenja sa kablovima ili resama od tepiha. Vrši 3-stepenski sistem čiščenja. iAdapt® 1.0 – Navigacija i sistem čišćenja. Sistem za čišćenje duž zidova Wall Follow. Karakteriše ga i akustična detekcija prljavštine Dirt Detect. Automatski se vraća na bazu i puni. Visokoefikasni filter zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona. Ima i indikator napunjene posude. Možete biti mirni jer poseduje 4 optička senzora za zaštitu od pada. Profilisan branik je osetljiv na dodir. Filter je od mikrofibera.

image

Online cena ovog poklona iznosi 18 999 dinara.

Ovaj android televizor iz nove vrhunske VIVAX serija Smart TV- a podržava Android 11 sistem. Bilo da je u pitanju filmski, video sadržaj ili društvene mreže wifi ili bluetooth veza vam pruža brojne mogućnosti korišćenja, gledanja i slušanja. Imate veliki ekran, vrhunski kvalitet, što uključuje HDR10 i Dolbi Digital. Sa jednostavnim daljinskim upravljačem sa funkcijom Google glasovne pretrage, sve što želite biće vam brzo i lako dostupno. Zvuk je prostran, jasan i dubok. TV je dizajniran za svaku priliku i prostor. Sa ekranom skoro bez okvira savršeno će se uklopiti u skoro svaki enterijer. Ima 1 GB radne RAM memorije i za skladištenje aplikacija 8 GB memorije. Poptupunu povezanost sa svim spoljnim uređajima omogućavaju digitalni T2 H.265 prijemnik, satelitski S2 prijemnik i mnogi drugi eksterni audio/video konektori.

Radno vreme

Radno vreme radnim danima i vikendom je 9 do 21 sat.

Budite sa nama 16. marta na svečanom otvaranju, a sve što vam je potrebno od uređaja i aparata potražite u našoj novoj prodavnici. Čekuju vas brojna iznenađenja, sjajni popusti, fenomenalne akcije i vredni pokloni. Možda ste baš Vi taj srećnik koji će postati vlasnik nekog vrednog poklona koji dodeljujemo na licu mesta.

Dobro došli!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *