Svečano otvorena Tehnomedia u Inđiji

otvaranje tehnomedia prodavnice

Počela sa radom Tehnomedia u Inđiji u TQ Vegas. Dobra atmosfera i veliko interesovanje posetilaca i kupaca obeležili su ovaj dan.

Mnogobrojni posetioci su iskoristili neverovatne popuste i ostvarili značajnu uštedu pri kupovini.

Utisci

   n x

“Prvi utisak je odličan. Ima u gradu još par prodavnica sličnog tipa, ali moram da priznam da je ovde ponuda najbolja. Ima svega i sve je pregledno. Tu su kako vidim skoro svi brendovi i oni popularni i najnoviji modeli i to mi se naročito sviđa. Cene i bez popusta su prihvaljive,” rekla je Ana Ivković.

“Našem gradu je nedostajala ovakva prodavnica. Sada ovde može sve da se kupi. Došla sam namenski po usisvač i obradovala sam se, jer vidim da je na popustu, a nadam se i nekoj nagradi. Vama želim uspeha u radu,” istakla je Lena Talo.

“Sviđa mi se vaša radnja. Na prvi pogled čini mi se da imate sve, kasnije ću malo detaljnije razgledati. Kupiću trimer i možda još nešto. Cene su prihvatljive. Čula sam da danas delite poklone i nadam se da ću jedan od dobitnika biti i ja,” kazao je Luka Mitić.

Popusti i ponuda

Za sve kupce su do 11. marta, obezbeđeni pecijalni popusti. 20% popusta na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije i 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Eksluzivan prostor od preko 250 kvadrata nudi ogroman broj raznih aparata za domaćinstvo i poslovni prostor. Sve što vam je potrebno od bele i ugradne tehnike, preko najnovijih IT uređaja: laptopova, desktop računara i tableta, audio i video uređaja najnovije i najmodernije generacije, pa sve do malih kućnih i kuhinjskih aparata širokih namena potražite kod nas.

   n x

Pokloni i srećni dobitnici

Veliko interesovanje kupaca i ovog puta vladalo je za vredne poklone koji se uručuju na licu mesta.

  • Sandra Ulemek je na poklon od Tehnomedie dobila laptop Dell oem inspiron 3502 15.6″ fhd pentium silver n5030 4gb 256gb ssd win. Sandri je ovaj poklon pripao, jer je bila 65. kupac po redu sa iznosom računa većim od 10 000 dinara.
image
  • Milena Zec je srećna dobitnica akumulatorskog usisivača sa posudom Bosch  BCS61BAT2. Ona je bila 130. kupac sa računom većim od 10 000 dinara.
   n

Svetlana Gvojić je na poklon dobila zvučnik Xplore xp8801 blaster. Njoj je pripao dar Tehnomedie, jer je bila 195. kupac koji je obavio kupovinu sa iznosom računa većim od 10 000 dinara.

   n x

Adresa i radno vreme

  • Nalazimo se u Tržnom centru Vegas koji je smešten u pešačkoj zoni, u centru Inđije. U Vojvode Stepe 11, lokal 16.
  • Sa vama smo radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 17.

Dobili ste pravo mesto sigurne i dobre kupovine sa maksimalnim izborom po minimalnim cenama. Naši ljubazni i obučeni prodavci su uvek spremni da vam pomognu oko kupovine i izbora proizvoda, daju pravi savet i odgovore na svako vaše pitanje.

Proširili smo lanac maloprodajnih objekata u 38 gradova u Srbiji. Ovo je naš 64. maloprodajni objekat, a u narednom periodu nastavljamo prodor na vojvođansko tržište. Za nas kažu da smo tata–mate za kućne aparate i tata mate za kupovinu na rate bez kamate. Dođite i uverite se!!!

   n x
   n x
image
image
image
image
image
image
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *