Kako da mirno spavaš?

prečišćivač vazduha reklamni baner

Nakon napornog dana svima je neophodan miran san. Da li ste znali da vam je za to potreban čist vazduh u prostoriji? Postoji aparat koji to može da vam omogući.

Kvalitet vazduha koji udišemo utiče na naš organizam. Neka istraživanja su pokazala da vazduh koji se nalazi u prostoriji može biti i zagađeniji od spoljašnjeg. Pored štetnih materija, sadrži i sva spoljna zagađenja i unutrašnja isparenja. Putem predmeta koji se unose spolja u dom stižu prašina i nečistoća. Tu su i buđ, vlaga, polen, grinje, isparenja od kuvanja i sušenja veša, virusi , bakterije, razna isperanje iz hemikalija koja se koriste za čićenje doma. Kućna prašina sadrži čestice formaldehida, olova…Sav taj vazduh koji se udiše u zatvorenom prostoru utiče na organizam i zdravlje.

Koliko puta ste pomislili da morate da obezbedite čist, bezbedan i zdrav vazduh u svom domu? Da li ste znali da postoji aparat koji može da eliminiše sve nečistoće?

Singer prečišščivač IAC 2000 PRO pomaže u borbi protiv mnogih alergena iz vazduha, virusa, duvanskog dima, grinja, polena, prašine, bakterija, peruti kućnih ljubimaca i svega što šteti zdravlju. Ovaj aparat ispušta čist vazduh i samim tim bićete skoncentrisaniji na rad i svakodnevne aktivnosti, dok učite, zabavljate se ili spavate.

image

Kakav je to aparat za vazduh?

  • Sa ovim aparatom dobijate 3-u-1: jonizator, prečišćivač i UV lampu.
  • Ima trajan filter. To znači da nema dodatnih troškova kada je reč o održavanju – jednostavno se opere filter ili obriše vlažnom krpom i ponovo namesti kada se potpuno osuši.

Ovaj prečiščivać vazduha radi pomoću napredne plazma breeze tehnologije i UV germicidne lampe. Eliminiše mikroorganizme. Neutrališe neprijatne mirise, duvanski dim, viruse i polen pomoću negativnih jona i aktivnog kiseonika. U dom ispušta oplemenjen, čist i zdrav vazduh. U zatvorenom prostoru brzu cirkulaciju vazduha omogućava dugačak filter za skupljanje prašine i nezavisni ventilator. Prednost je i što ima trajan filter koji je potrebno samo povremeno očistiti. Nečistoća sa filtera se jednostavno skida i čisti vodom i običnim deterdžentom.Benefit je i što izuzetno malo troši tokom rada. Interesantna je UV lampa koja emituje ljubičasto-plavu svetlost tokom noći, a nalazi se u unutrašnjost visokog kućišta. Skoro da se nečeuje dok radi, tako da vam neće remetiti san.

Koristi se jednostavno pomoću daljinskog upravljača i preglednog panela. Režimi rada mogu i ručno da se menjaju. U zavisnosti od nivoa zagušljivosti vazduha i veličine prostorije u kojoj se nalazite možete da izaberete niski, srednji ili visoki intenzitet rada.

Aparat nije težak (4 kg i 350 g ) tako da možete da se ponesete ako idete na odmor, kod prijatelja, ili na posao.

image

Da li ste znali da ako kupite ovaj aparat na poklon dobijate prečišćivač za 1 dinar?


U periodu od 13. do 26. marta ili do isteka zaliha uz kupovinu ovog prečišćivača u Tehnomedia prodavnicama ili online na poklon za 1 dinar dobija se prečišćivač vazduha SINGER AIR 210 ION. Veći jonizator možete postaviti u dnevnu sobu zbog većeg kapaciteta, a ovaj manji u spavaću sobu. Na taj način ćete očistiti prostorije u kojima najviše vremena provodite.

Zdravlje zavisi od vazduha koji se udiše, a preventiva je najvažnija.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *