Stigao je žuti iPhone 14

iPhone 14 reklamni baner

Predstavljanje Apple telefona u raznim bojama se nastavlja. Ovog proleća stigao je žuti iPhone 14.

Novi, žuti iPhone biće dostupan u prodaji i našim maloprodajnim objektima kao i online, od petka, 17. marta. Od danas možete zvanično poručiti svoj novi iPhone 14 ili iPhone 14 Plus u žutoj boji – pre svih.

Nova nijansa telefona predstavljena je kao “prekrasna žuta” i rezervisana je samo za osnovne, a ne i Pro modele.

O iPhone 14

iphone  X x

iPhone 14 poseduje brojne nove funkcije, poput satelitskog povezivanja koja omogućava kontaktiranje hitne službe bez mobilne usluge, otvaranje ka aplikacijama trećih i još mnogo toga. Sve ostalo što znamo o ovom modelu telefona je isto: od Super Retina XDR OLED ekrana, preko sistema 12MP kamera, pa do procesora A15 Bionic, istih onih ugrađenih u prethodnu generaciju na iPhone 13.

iPhone 14 karakteriše neverovatan procesor, besprekoran ekran i najnapredniji sistem kamera, spektakularne fotke i pri slabom osvetljenju, dugo trajanje baterije… Tu su razni načini prilagođavanja zaključanog ekrana. Izdržljiv je zahvaljujući Ceramic Shield-u.

iPhone 14 može biti i vaša prva pomoć za ne daj bože. Može da prepozna ozbiljan sudar i nazove hitnu službu ako vi ne možete. Baterija dugo traje, do 20 sati mogu se reprodukovati video snimci na iPhone 14. Sa poboljšanom glavnom kamerom i neverovatno dobrom obradom slika snima savršene fotografije i pri slabom osvetljenju. Video snimci su nevetovatno stabilni čak i ako se snima iz ruke. Odličan je i za korišćenje igrica. Superbrzi čip sa 5‑jezgarnim grafičkim procesorom pokreće sve aplikacije i sve najnovije mogućnosti za tren i na duge staze.

Poslednji iPhone u žutoj boji bio je model iz 2019. godine – iPhone 11, kao i njegov prethodnik – iPhone XR. Ova limun žuta boja je pravo prolećno osveženje osnovnog modela koji se može kupiti pored ove u još 5 boja. U ponoćno crnoj, zvezdano beloj, crvenoj, plavoj i ljubičastoj.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *