Otvorena prva Samsung Experience zona u Srbiji

Samsung

U Tehnomedia prodavnici na Novom Beogradu u Omladinskih brigada 33a u prisustvu brojnih posetilaca, predstavnika Samsung kompanije, gostiju, medija, kupaca i prijatelja, svečano je otvorena prva Samsung Experience zona u Srbiji. Podeljene su i vredne nagrade.

Na otvaranju prve Samsung Experience zone u Srbiji u ekskluzivnom ambijentu i specijalno opremljenom i dekorisanom prostoru okupili su se predstavnici Samsung kompanije i Tehnomedie, poznati influenseri, veliki broj posetilaca i gostiju, novinara, snimatelja i fotografa.

This image has an empty alt attribute; its file name is 308452286_561000595830379_8783233087197650941_n-1024x769.jpg

Dino Kovačević, Head of Group – CE Division SEAD je zadovoljan organizacijom događaja, atmosferom i saradnjom sa našom kompanijom.

“Vrlo je lepo sve organizovano. Ovo je jedno pozitivno iskustvo. Mi iz Samsunga smo hteli pokazati nešto novo. Ovo je jedan mali deo koncepta Samsung Experience Store-a koji radimo u saradnji sa našim partnerom Tehnomediom i izuzetno je zadovoljstvo što ćemo imati priliku tako nešto pokazati i dalje u budućnosti. Ovo je prva Experience zona u Srbiji. U Hrvatskoj i u ostalim zemljama takođe imamo nameru raditi ekspanziju isto ovakvog principa i pristupa sa našim partnerima. Zadovoljni smo saradnjom sa Tehnomediom,” istakao je Kovačević. (Tipo)

“Imamo jako dobre rezultate. Saradnja sa našim partnerom Tehnomediom je na jednom dobrom nivou. Nadamo se da će tako ostati i da će se samo povećavati u budućnosti,” zaključio je Dino Kovačević, Head of Group – CE Division SEAD.

Na svečanosti upriličenoj povodom otvaranje prve Samsung Experience zone u Srbiji nakon upoznavanja prisutnih sa radom naše kompanije Danijel Njergeš, Samsung trener je predstavio izložene proizvode koji su bili u fokusu ovog događaja. Nove Samsung Neo QLED 8K / 4K i OLED televizore, kao i Bespoke frižidere i Bespoke Jet usisivače.

“Na licu mesta smo danas pokazali posetiocima naše nove uređaje i omogućili im da se iz prve ruke uvere u izuzetne tehnološke karakteristike naših Samsung uređaja,” rekao je Njergeš.

“Bespoke Jet usisivač se odlikuje po laganom dizajnu koji omogućava maksimalnu upotrebljivost kao i težinom od svega 1,44 kg. Posuda koja skuplja prašinu i prljavštinu se vrlo lako čisti pod vodom i brzo je spremna za upotrebu. Zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će i vazduh u prostoriji držati higijenski čistim. Velika zapremina Samsung Bespoke frižidera omogućava da u njega stane velika količina hrane i pića. Pored toga, izuzetne funkcije poput All-Around Cooling sistema koji ravnomerno rashlađuje sve namirnice, preko No Frost tehnologije koja održava stabilnu temperaturu i sprečava formiranje leda, do Power Freeze funkcije koja postavlja najnižu temperaturu za zamrzivač, čini ovaj uređaj tehnološki besprekornim. Samsung Neo QLED i OLED televizori donose potpuno novo iskustvo gledanja TV sadržaja. Zahvaljujući neuronskom Quantum procesoru, na Neo QLED TV-u, svaka slika će dobiti kristalno čist prikaz. Dolby Atmos i Q-symphony stvaraju koncertnu, čak i navijačku atmosferu u prostoriji. Elegantan dizajn će se savršeno ukopiti u bilo koji prostor, što važi i za OLED TV, zahvaljujući tankim crnim ivicama. Takođe, OLED pojačivač osvetljenosti pruža nenadmašivi kvalitet boja, kontrasta i detalja, dok briljantna tehnologija 4K AI skaliranja dopunjena sa 20 neuronskih mreža prikazuje svu moć 4K rezolucije,” objasnio je Danijel Njergeš, Samsung trener.

  n x

Najveće interesovanje prisutnih izazvao je točak sreće i podela vrednih Samsung nagrada. Svi posetioci su na ulazu u našu prodavnicu dobili tiket sa brojem, a Vladan Todosijević, naš trening menadžer je nasumičnim izborom izabrao dobitnike. Pokloni su uručeni na licu mesta.

Filip Majkić je dobio prvu nagradu Samsung BESPOKE frižider.

IMG x

“Hvala vam na poklonu. Ne mogu još uvek da verujem da sam baš ja dobitnik. Verovali ili ne, meni je frižider u fazi crkavanja i ja sam ustvari danas došao u potragu za novim frižiderom i sada sam zbunjen, jer je ovo neočekivano i ne mogu da verujem da sam dobio na poklon ono što mi treba. Upravo ovaj skupi frižider o kome se i pričalo na prezentaciji. Koristim Samsung telefon, mikrotalasnu pećnicu i običan usisivač i zdovoljan sam onim što imam od Samsunga i što koristim. Vama svaka čast na organizaciji-sve izgleda lepo i uvek dođem kod vas kada mi nešto treba. Nedavno sam kupio PC periferije,” kazao je Filip.

Dobitnik druge nagrade je Zoran Andrejković i njemu je uručen Samsung Jet štapno-baterijski usisivač.

IMG x

“Radujem se što sam dobio ovaj usisivač. Bio sam iznenađen kada sam video svoj broj na ekranu i hvala. Atmosfera je ok, događaj je fenomenalan i voleo bih da je više takvih prezentacija. Sviđa mi se što je besplatan parking. Odlična je i usluga i prodavci i cene. Radujem se, jer sve što je novo na tržištu sada imamo gde i da kupimo, kao ove Samsung novitete što smo videli večeras,” rekao je Zoran.

Đorđe nije mogao da sakrije iznenađenje kada je čuo da je dobio Samsung Soundbar, treću nagradu.

IMG x

“Ovo mi je prva veća nagrada i hvala vam od srca. Uzbuđen sam i zbunjen, jer nisam očekivao da ću baš ja biti taj srećnik. Prodavnica je super opremljena i sve izgleda fenomenalno,” podelio je Đorđe svoje prve utiske sa nama.

Zoran kada je čuo da se točak sreće zaustavio na broju koji se nalazio na njegovom tiketu i da je dobio Samsung usisivač VC20M2540JN/AD, četvrtu nagradu, bio je oduševljen.

IMG x

“Dva puta sam pogledao u tiket da vidim da mi se možda ne pričinjava i zamalo da me rasplačete. Hvala vam od srca. Stvarno sam iznenađen i srećan. Ulepšali ste mi dan. Dolazio sam i do sada u Tehnomediu da kupujem, a sigurno ću i na dalje. Svaka čast na organizaciji i atmosfera je lepa i sve ozgleda odlično od dekoracije, posluženja, dobre usluge i velikog izbora uređaja.”

Marko Nešović je dobio petu vrednu nagradu Samsung usisivač VCC 4135.

IMG x

“Identičan usisivač imam 9 godina. Mama je tražila da kupim novi i razmišljao sam ovih dana koji da izaberem. Tako da je ovo pravo iznenađenje i baš ste me prijatno iznenadili. Sviđa mi se ovaj usisivač, jer ima onaj nastavak koji se samo isprazni i ne puni se tako brzo, a i filter mu je super. Generalno ne kupujem u radnjama, nađem šta mi treba online. Međutim ovde volim ponekad da svratim, jer imate dobre popuste i sigurno ću češće dolaziti. Ovaj događaj je super i sviđa mi se atmosfera, mogli smo i da se poslužimo raznim đakonijama i da se slikamo, tako da mogu samo da vam čestitam i sve pohvale za događaj,” naglasio je Marko.

Veliku pažnju prisutnih privukla je i zona za slikanje. U specijalnom kutku “Magic mirror” sa pratećim rekvizitima brkovima, usnama, poljupcima i drugim zanimljivim detaljima specijalno dizajniranom za ovu priliku gosti i posetioci su se fotografisali i poneli sa sobom uspomenu.

Veliku pažnju prisutnih izazvali su naši poznati influenseri. Milan Maglov i Vuk i Aleksandra su se uključivali direktno prenosili događaj i podelili svoje utiske sa pratiocima.

Vuk i Aleksandra imaju samo reči hvale.

“S obzirom da smo prvi put došli na neki ovako lep event očekivali smo da će biti sve ovako profesionalno i lepo uređeno. Sve je jako divno i počastvovani smo što smo dobili poziv da dodjemo i prisustvujemo ovako nečemu i da snimimo i družimo se sa svima i stvarno je prelepo. Nadmašilo je naša očekivanja, što bi se reklo. Mi sarađujemo sa vama i to se ne može opisati rečima. Nismo očekivali da se može za tako kratak period ostvariti veliki rezultat. Počeli smo da sarađujemo pre 3, 4 meseca i došli smo do velike brojke zajedno sa Tehnomediom tako da stvarno je sve fenomenalno. Baš nas je Tehnomedia kao i ceo tim ispoštovao do kraja i nemam reči. Sve je savršeno,” rekao je Vuk, a Aleksandra se kao i uvek složila sa njim.

Milan Maglov je poručio da je dobro što sada najrazličitiji Samsung proizvodi mogu da se vide i isprobaju kao i da se informišemo o svemu na jednom mestu.

“Poseban utisak na mene ostavio ovaj horizontalni televizor koji može da menja položaj. Odlični su utisci sa ovog događaja,” kazao je Maglov.

Naši kupci i posetioci su istakli da vole ovde da kupuju, jer mogu da opreme kompletno domaćinstvo i da dobiju sve informacije i savete od naših prodavaca.

IMG x

“Prelepo je večeras. Prvi put sam i probala neki specijalitet specifičnog ukusa i dopalo mi se što smo mogli i mi kupci da se poslužimo. Ubedili ste me da od sada kupujem uređaje ovog južnokorejskog proizvođača, jer su stvarno top,” rekla je Ana Petrović.

“Imate dobar izbor proizvoda i sve što mi treba nađem kod vas. Kupujem ovde, jer u razgovoru s prodavcem dobijem i savet i preporuku. Prvi put prisustvujem ovako nečemu i oduševljen sam,” iskren je bio Miloš Popović.

“Oduševio me ovaj deo za fotkanje. Sve izgleda prelepo. Dopalo mi se ovo što sam čuo na prezentaciji Samsunga. Sve pohvale za organizaciju i događaj,” kazao je Ivan Milenović.

“Žao mi je što nisam dobila neku nagradu, ali nema veze. Oduševili ste me kako sve lepo izgleda danas i organizacija i kako je sve ukrašeno i dekorisano. Svaka čast,” rekla je Jelica Ivković.

Slušamo želje naših kupaca i verujemo da će ova Samsung zona opravdati njihova očekivanja. Doživljaj ovih uređaja ipak je najbolji kada mogu da se vide u punom sjaju i prirodnom okruženju.

Naša prodavnica na Novom Beogradu u Omladinskih brigada 33a je mesto ove ekskluzivne zone na kojoj svi posetioci imaju priliku da se uvere u izuzetnost Samsung tehnologije. Očekujemo vas radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 17 sati.

Dobro došli!!!

  n x
IMG x
IMG x
This image has an empty alt attribute; its file name is 308603013_1217683538793726_2261258013357996395_n-2-1024x769.jpg
IMG x
IMG x
IMG  x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
Опис није доступан.
IMG x
Опис није доступан.
IMG x
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *