Pametna nadogradnja: Stariji Samsung Galaxy telefoni uskoro sa novim AI mogućnostima

blog x   T.


Stari Samsung Galaxy uređaji uskoro će postati još inteligentniji zahvaljujući novim AI funkcijama.

Stari Samsung Galaxy uređaji dobijaju novu dozu tehnoloških čuda! Samsung je najavio proširenje funkcionalnosti na svojim starijim modelima telefona. Ovo je prava poslastica za vlasnike starijih uređaja koji će dobiti pristup nekim od najnovijih AI mogućnosti.

Četiri glavne AI funkcije će biti dostupne i za starije modele telefona. Circle to Search omogućuje korisnicima da pretražuju internet jednostavnim iscrtavanjem na ekranu. Live Translate će omogućiti realno vremensko prevođenje telefonskih poziva, što će biti korisno za one koji često komuniciraju na stranim jezicima. Note Assist će biti od velike pomoći svima koji vole organizovanje svojih misli i kreiranje beležaka, dok će Photo Assist doneti mogućnost uređivanja fotografija na jednostavan način.

Ovo proširenje funkcionalnosti neće biti ograničeno samo na nove telefone. Samsung planira da proširi AI funkcije na širok spektar svojih starijih modela, uključujući i neke od najstarijih serija. Ovo je sjajan potez koji će omogućiti korisnicima da osete svežinu i moć najnovije tehnologije bez potrebe za kupovinom novog uređaja.

Ukoliko se pitate kada možete očekivati ova ažuriranja, Samsung je najavio da će ih implementirati tokom sledećih nekoliko meseci. Dakle, ne morate dugo čekati da iskusite sve prednosti ovih novih AI funkcija na vašem starijem Samsung telefonu!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *