Pametna sirena

x Alarm

Pametna sirena Nedis SIREN ALARM 85dB WIFI obaveštavaće vas o opasnostima gde god da se nalazite.

Bezbednost je najvažnija. Brinete kako sebe da sačuvate kao i svoju imovinu. Dobra zaštita su sigurnosna vrata, ali pravo rešenje je alarm. Miran san osiguraće vam Nedis pametna sirena SIREN ALARM 85dB WIFI.

sirena

Ova sirena će upozoriti vlasnika da je došlo do upada i uplašiće provalnika. Tehnomedia misli na vašu bezbednost tako da vam je po najpovoljnijoj ceni omogućila kupovinu izuzetno kvalitetne Nedis pametne sirene SIREN ALARM 85dB WIFI.

Ova bežična inteligentna sirena sa ugrađenim LED svetlima može se koristiti kao zvono ili kao alarm koji se oglašava kada je detektovan pokret.  Izaberite jedno od 8 zvona alarma. Ovi različiti zvukovi i melodije se mogu aktivirati u skladu sa vremenom dana, proteklim vremenom (kao tajmer), senzorom ili mnogim drugim scenarijima.

Uređaj preko aplikacije za mobilne telefone ili glasom podržava kontrolu. Upravljaćete glasom preko Voice Assistant ili preko aplikacije za Android i iOS uređaje. Sirenu jačine 85 dB ćete čuti sasvim dobro i ako se ne nalazite u istoj prostoriji ili je buka. Sa Wi-Fi ruterom ćete je veoma jednostavno povezati. Opremljena je treperućim LED svetlima. Elegantnog je dizajna i veoma funkcionalna. Kada je aktiviran senzor ili u nekoliko drugih scenarija ova pametna sirena će se oglasiti u određeno vreme nakon isteka tajmera. Uređaj je mali, dimenzija 65×33 mm.

Pakovanje Nedis pametna sirena SIREN ALARM 85dB WIFI sadrži: sirenu, USB kabl, USB adapter, instalacioni materijal.

Ovaj upozoravajući alarm  potražite u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *