Pametni detektor dima

x Detektor dima

Nedis pametni detektor dima SMART SMOKE DETECTOR WIFI brzo otkriva dim i odlična je zaštita.

Spremili ste omiljeno jelo ukuhinji, ali niste sigurni da li ste ugasili šporet i sklonili jelo. Odmah vam na pamet pada dim, plamen i ugljenisan ručak. Kako bi se na vreme otkrio problem potreban vam je pametni detektor dima.

Na moguću opasnost upozoriće vas Nedis pametni detektor dima SMART SMOKE DETECTOR WIFI. Tehnomedia je pravo mesto za vašu kupovinu, a ovaj uređaj možete nabaviti po najpovoljnijoj ceni.

Idealan je za zaštitu vašeg doma i ukućana. Na prekomerno nakupljenu toplotu kao i na prisustvo dima upozoriće vas detektor dima. Ovaj uređaj je napravljen od kvalitetnog materijala sa rupicama. Elektrohemijski je oblikovana svaka rupica kako bi dim koji ulazi u kučište ušao u senzorsku komoru. Osim velike koristi i sigurnosti koje vam pruža ovaj uređaj bićete zadovoljni i dizajnom.

detektor dima

Radi sa glasnim alarmom za one koji su u blizini i šalje upozorenje na vaš telefon. Ima dve sigurnosne funkcije, detektujući i dim i brzo povećanje temperature. Može se upariti s drugim SmartLife proizvodima za dodatne sigurnosne karakteristike. Kako bi se obezbedio siguran izlaz kada se detektuje dim uključuju se pametne sijalice. Jačina zvuka ovog uređaja je 90 dB. Koristi Wi-Fi. Frekvencija: 2412-2484 MHz. Antena gain: 2 dBi. Maks. snaga transmisije: 20 dBm. Baterije: 2 x AA/R6. Ulazni napon: 3 VDC. Operativna temperatura: 5 do 37 °C. Aplikacije za Android i iOS. Životni vek senzora: 10 godina. Kompatibilnost: Nedis® SmartLife. Pakovanje sadrži: detektor dima i instalacioni materijal. Instalacija je jednostavna. Lako se povezuje sa Wi-Fi-jem bez potrebe za hubom.

O svakoj potencijalnoj opasnosti dobićete obaveštenja zahvaljujući ovom uređaju. Na vreme ćete biti upozoreni tako da ćete moći pravovremeno da reagujete. Bezbednim održavajte svoj dom pametnim detektorom dima SMART SMOKE DETECTOR WIFI. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *