Gaming monitori

Dobar gaming monitor spada u najjače oružje igračkog arsenala. Ukoliko već imate gaming tastaturu, miša i stolicu – pogledajte našu ponudu monitora.

Ljubitelji igrica traže sve najbolje što može da im pruži kompjuterska mašina. Brzina samog računara kao i hardverska snaga su gamer populaciji prioritet prilikom kupovine kompjutera. Danas se igraju veoma zahtevne igre tako da je veoma bitan i monitor koji mora biti prilagođen tim zahtevima. Video ulazi za PS4 konzole i Xbox One, USB portovi i HDMI su nešto što moraju da poseduju dobri gaming monitori. Tehnomedia je pravo mesto za vas. Izaberite gaming monitor prilagođen vašim potrebama i zahtevima. U ponudi su poznati brendovi za čiji kvalitet garantuju sami proizvođači.

Ovi monitori pružaju jasnu sliku iz svakog ugla, izvanredne boje, režime za više igrača i munjevito brzo vreme odziva.

Dobro osvežavanje slike monitora pored odlične slike je ono što očekuje svaki igrač, jer mu je to preko potrebno igrajući različite žanrove. Za igranje FPS igara odziv slike na monitoru kao i brzina su veoma bitni. Računar će moći da pokrene monitor bez straha od toga da neće biti iskorišćen maksimalno i to treba uzeti u obzir prilikom kupovine gaming monitora. Važna je i rezolucija slike. Nisu preporučljivi monitori koji pružaju maksimalnu rezoluciju ispod 1920 x 1080. Osveženja slike i brzina prikazivanja na monitoru, odnosno “response time” su važan detalj o kome se mora voditi računa. Glatka slika u igri bez zastajkivanja biće ako je vreme reakcije brže.

Savremene modele modernog dizajna sa brojnim funkcijama potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Naravno i veličina monitora je značajna za igru. Najprodavaniji su monitori od 23 ili 24 inča ili veći.

Dobra odluka je kupovina gaming monitora kako bi doživljaj prilikom igranja igrica bio kompletan. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte, jer je u ponudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *