Zvučnik za najbolju atmosferu

x Zvucnik

Atmosferu prave žurke dočaraće vam Samsung zvučnik MX-T50/EN.

Ništa lepše od dobrog i punog zvuka koji se čuje. Kadaste na žurkama ili jednostavno kod kuće želite samo najbolje za svoj sluh. Zvučnik koji će poboljšati vašu zabavu kvalitetnim zvukom koji se emituje u svim smerovima je Samsungov zvučnik MX-T50/EN. Bez daha će vas ostaviti njegova velika snaga od 500 W i Bass Booster načinom koji se može uključiti na upravljačkoj ploči na vrhu zvučnika. LED osvetljenje osiguraće svetlosnu atmosferu što omogućava više načina rada. Uživaćete u: karaokama, Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt, Star i Lover. Efekte ćete pustiti preko aplikacije na mobilnom uređaju.

samsung zvucnik

Zahvaljujući muzici koju čujete sa ovog zvučnika u svakom trenutku atmosfera će ličiti na onu sa žurke zahvaljujući snažnom Bi-direkcionalnom zvuku. Celom prostorijom zavladaće snaga, a tonovi koje čujete su puni i bogati ispunjeni basovima i intenzivnom energijom niskih frekvencija pesme. Pomoću karaoke režima u svakom trenutku možete da se osećate kao zvezda na bini. U prostoriji ćete savršeno čuti svaki ton i obuzeće vas neverovatna energija. Ovo je savršen uređaj za vašu žurku i zbog svetlosnih efekata. Ako želite da budete DJ aplikacija za savršeno slaganje ritmova  je SOUND TOWER. Direktno sa svog mobilnog telefona možete upravljati svetlosnim i zvučnim efektima pa čak i ekvilajzerima.

Za gromoglasnu žurku možete spojiti više zvučnika. Preko žice ili bežično poveži više Samsung Sound Tower uređaja i dobićeš bogatiji zvuk. Otporan je na vodu. Sound Tower uređaj odlikuje se vodootpornim gornjim panelom, tako da ne moraš brinuti o slučajnom prosipanju ili kapima vode.
Moći ćete da sa prijateljima da delite muziku tako što ćete u isto vreme upariti dva mobilna uređaja preko bluetooth® Multi Connection opcije.
samsung
Ako ste rešili da priuštite sebi zvučnik, sa ovim modelom nećete pogrešiti.
Karakteristike ovog zvučnika su imponzantne. Snaga: 500 W. Drajveri: Tweeter: 2,5″/8 ohm. Srednjetonac: 6,5″/3 ohm. Povezivanje: Bluetooth. AUX: 3,5 mm. USB Host x2. MIC in. Wired Group Play. Wireless Group Play. Bluetooth Multi Connection. Ima karaoke. Zvučni režim: Party, Standard (mono), HipHop, EDM, Rock, Latin, House, Reggae. Osvetljenje: Party, Ambient, Dance, Thunderbolt, Star, Lover. Bass Booster. Energy Star. DJ Effect: Noise, Filter, Crush, Chorus, WahWah. Samsung Giga Partry Audio App. Vodootporni gornji panel. Daljinski upravljač. Dimenzije ovog uređaja su: širina 35,1 visina 65,1 i dužina 32, 3 cm. Težina je: 11,6 kg.
Ovaj zvučnik po pristupačnoj ceni potražite u Tehnomedia centru. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *