Philips usisivači za čišćenje od poda do plafona

Philips blog oktobar

Ovi usisivači su dizajnirani za svaki kutak. Sa jednim uređajem dobijate ustvari tri: usisivač, brisač i ručni usisivač.

Znamo da vam je usisivanje na spisku omraženijih poslova. Želite da sve bude čisto, a za usisivanje potrebno je da usisivač premeštate, pomerate nameštaj, zavučete aparat ispod fotelje i da dobro savijete kičmu. Nervirate se jer morate da izvlačite kabl, mota vam se oko nogu, saplićete se i preskačete ga. Teško vam što morate i da praznite kese usisivača ili da se izborite sa zapušenom cevi. Imamo pravo rešenje za vas-Philips štapni usisivač.

Capture

Zašto da kupim Philips usisivač?

Zato što je:

  • praktičan
  • efikasan
  • ekonomičan
  • jednostavan

Za velika i mala spremanja

Za brzo svakodnevno ili detaljno sređivanje doma vaš savršen pomoćnik zove se Philips štapni usisivač.

Praktičan je zahvaljujući dimenzijama tako da ga možete odložiti u svaki kutak doma ili u ormar, jer ne zauzima puno prostora. Uvek je spreman za akciju i može vam biti pri ruci za svakodnevno usisivanje mrvica sa poda u kuhinji, na primer. Efikasnost će pokazati i prilikom velikih sređivanja i spremanja celog doma. Zahvaljujući jakim filterima koje Philips usisivači imaju vaš prostor će zablistati. U usisivaču ostaće sve čestice, prljavština i prašina opasna po zdravlje.

Čuvar zdravlja

Dobićete besprekorno zdravo okruženje. Najčešći alergen je prašina koja je raznolika po svom sastavu. Čine je mikročestice sa tkanina, tla, iz vazduha ili metala koje u dom unosimo preko obuće. Svakim udisajem ih unosimo u pluća, jer su mikro dimenzija. Kako bi se smanjio rizik po zdravlje najbolje je redovno usisivanje Philips-om.

PHILIPS FC6729/01

Zašto da kupim Philips 8000 Aqua Plus?

  • Zato što ima jedinstveni Aqua nastavak za brisanje i usisavanje u samo jednom potezu.
  • Zato što se njegov nastavak automatski prilagođava za bolje performanse.
  • Zato što LED svetla koje ima otkrivaju skrivenu prašinu ispred usisinog nastavka.
  • Zato što je antibakterijska krpa od mikrofibera koju poseduje sa zaštitom koja sprečava stvaranje bakterija.
  • Zato što ima najduži Turbo način rada, sa jednim punjenjem više od 125 m2 i standardnim načinom rada 80 min.
  • Zato što uklanja 99% bakterija.

Praktičani i efikasni

Jedna od glavnih prednosti ovih usisivača su dimenzije. Kroz prostor usisivač se kreće lako, jer nema veliku težine, odnosno bazu koju vučete za sobom. Motor, filter i posuda za prašinu upakovani su uz dugačku uspravnu cev. Lagan je tako da ćete ga bez problema dići, uspraviti i usisati zavese ili plafon i sve što je potrebno. Do svakog ugla, kutka i dela doma stiže bez problema i napora. Ovi štapni usisivači na baterije nemaju kabl tako da je rukovanje jednostavno.

Capture

U jednom potezu brisanje i usisivanje

Posebno su dizajnirani tako da će ukloniti prljavštinu, lepljive mrlje, prašinu u bilo kom smeru da ga pokrećete. Ceo posao brisanja i usisavanja završićete u jednom potezu, zahvaljujući posebno dizajniranom Aqua usisinom nastavku. Usisini nastavak pruža bolje performanse, jer se automatski prilagođava. Kako bi pametno automatski prilagodio usisnu snagu tamo gde je potrebno on se savija i koristi 2 usisina kanala, sa prednje i sa zadnje strane. Efikasnost brisanja i usisavnja je maksimalno povećana, jer oba usisna kanala sa cik-cak dizajnom imaju i jedinstvenu patentiranu distribuciju vode.

Sa bežičnim usisavačem Philips 8000 Aqua Plus možete obrisati i osvežiti pod. Jedinstveni usisivač i čistač poda ima nastavak koji usisava prašinu i prljavštinu. Nastavak možete magnetski postaviti na sistem za brisanje, a posudu za vodu možete napuniti vodom i dodati joj sredstvo za čišćenje. Pogodan je za sve vrste tvrdih podova: parkete, PVC podove, laminate i pločice. Ovaj usisivač zavisno od vrste podove možete koristiti sa vodom i sredstvom za čišćenje. Za usisavanje tepiha, usisni nastavak možete lako odvojiti od posude za vodu.

Detektor za skrivenu prašinu

Lako ćete pokupiti sve one skrivene mrvice, dlake, gromuljice, raznu prljavštinu i prašinu koju možda ovako ne biste uočili zahvaljujući LED svetlu koje ima usisni nastavak. LED svela osvetljavaju sve što možda na prvi pogled ne biste primetili, a nalazi se ispod nameštaja ili na nekom skrivenom mestu.

Ovi Philips modeli štapnih usisivača poseduju antibakterijsku krpu od mikrofibera koja ima Always Clean premaz. On štiti krpu kako ne bi došlo do stvaranja i razmnožavanja bakterija nakon čišćenja.

Izdržljive baterije

Maksimalnu efikasnost i dugo vreme rada omogućavaju litijum-jonske baterije najnovije generacije. U Turbo načinu rada sa jednim punjenjem baterija možete očistiti i više od 125 m2.

5 godina garancije na motor

Uz redovnu garanciju od 2 godine na Philips štapnih usisavača 8000 Aqua Plus dobijate i 3 godine dodatne garancije na motor do kraja godine. Produženu garancija na motor ostvarićete ako registrujete svoj proizvod na stranici www.philips.rs.

U Tehnomedia ponudi imamo odličan izbor i standardnih modela usisivača sa kesom ili posudom.

PHILIPS XD3112/09

Philips usisivači sa kesom i sa posudom

Održavaju besprekornu higijenu doma. Sjajne rezultate omogućava TriActive+ LED mlaznice koje će očistiti i skrivenu prašinu. Neće vam ništa promaći, jer ćete pronaći sve što je skriveno. LED svetla senzor automatski uključuje i isključuje.Tehnologija Airflow Max pruža veliku snagu usisavanja odnosno bolje čišćenje, usisavanje prašine sa svih vrsta podova i duže korišćenje. Sistem alergijskog filtera skuplja i do 99,99% suitne prašine poput grinja, polena i životinjeske dlake.

PHILIPS FC9744/09

Philips usisivači sa posudom

Pronađite najbolji Philips usisivač bez kese za sebe. Čišćenje je detaljno. Sa naprednom tehnologijom PowerCyclone dobijate veliku snagu usisavanja i dugotrajne rezultate. Maksimalno je povećan protok i smanjen otpor vazduha. Velika usisna snaga duže traje, jer ciklon efikasno odvaja prašinu od vazduha. Power Cyclone je tehnologija ciklona koju je razvila kompanija Philips i koja na najefikasniji način omogućava optimalno odvajanje prašine od vazduha na najefikasniji način. Recite zauvek zbogom kesama za prašinu. Iz posude samo prospete prašinu, a zatim je vratite u usisivač. Nema nereda. Vaš dom i podovi ostaće čisti zahvaljujući tehnologija NanoClean koja maksimalno smanjuje stvaranje oblaka prašine, koja pada na dno posude i ne lepi se za strane.

Sa Philips usisivačima investirate u zdravlje i higijenu, a benefite ćete brzo osetiti. Odličan izbor očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama, jer mi smo totalno drugačiji od drugih. Proverite!!!

Automatsko isključivanje


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *