Pobednici humanitarnog Tehnomedia FIFA2023 zasluženo nose kući vredne poklone

Add

U sjajnoj atmosferi pred mnogobrojnom publikom završen je humanitarni Tehnomedia FIFA2023 turnir, uz uručenje vrednih nagrada pobednicima.

Sjajna atmosfera ispunila je vazduh dok se pred mnogobrojnom publikom završavao dugoočekivani turnir u Tehnomedia FIFA2023 video igri. Ljubitelji fudbalskog gejminga imali su priliku da iskažu svoje veštine, takmičarski duh i osvoje vredne nagrade. Publika je uživala. Tenzija i uzbuđenje bili su gotovo opipljivi dok su igrači napeto jurili loptu po virtualnom terenu.

Turnir je privukao igrače – decu i mlade, svih nivoa iskustva, stvarajući dinamičnu i raznoliku atmosferu. Teren se brzo napunio prijateljima, porodicama i drugim posmatračima i navijačima koji su došli da podrže svoje favorite, izazivajući igrače da pokažu svoju prilagodljivost i brzinu razmišljanja. Emocije su varirale od uzbuđenja do razočaranja dok su se igrači suočavali sa dramatičnim trenucima i neizvesnošću. Navijači su energično podržavali svoje favorite, stvarajući atmosferu kao na pravom fudbalskom stadionu. Potezi koji su vodili do golova i spašavanja golova izazvali su eksplozije oduševljenja i aplauze.

Važno je napomenuti da je naša kompanija prepoznala i cenila svaki trud koji su uložili svi takmičari. Zato smo se pobrinuli da ne odu kući praznih ruku. Utešne nagrade su bile pažljivo odabrane kako bismo svakom igraču pokazali da njihov entuzijazam i učešće nisu prošli neprimećeno. Posetioce i publiku smo darivali poklon iznenađenjima i poklon vaučerima i do 40% za određene brendove. Organizovali smo i nagradnu igru za publiku koja je pratila turnir u basketu K3 i najsrećniji su dobili vredne poklone iznenađenja.

IMG  x

Velika gužva najmlađih vladala je na Tehnomedia štandovima gde smo pripremali sveže, vruće, najzdravije kokice bez ulja u aparatima za kokice tako da ko je želeo mogao je da uživa u besplatnoj degustaciji.

Pobednici

Na samom kraju turnira, uz gromoglasan aplauz, pozdravljeni su pobednici. Atmosfera se prožimala smehom, uzvicima oduševljenja i upaljenim telefonima koji su beležili nezaboravne trenutke.

“Ovaj turnir je okupio ljubitelje fudbala i igrica i pružili ste nam priliku da se nadmećemo i pokažemo svoje veštine na virtualnom terenu. Vrhunac je naravno bio finalni meč i on nije bio samo test veštine, već i mentalne snage i strategije. Tehnomedia je sjajno organizovala ovaj turnir, vladala je dobra atmosfera i zaista smo se svi sjajno proveli. Hvala vam za ove divne nagrade”, istakli su pobednici turnira.

*Pobednik turnira je Dragomir Jovanović i on je dobio televizor.

  n

*Drugo mesto i monitor je osvojio Aleksandar Milojević.

  n

*Treće mesto i gaming tastaturu osvojio je Dušan Todorović.

  n

Atmosfera nakon dodele nagrada bila je mešavina emocija – od radosti i ponosa pobednika do zahvalnosti i ohrabrenja svih ostalih takmičara. Gledajući kako se igrači smeše i dele trenutke sa svojim prijateljima i porodicom, bilo je očigledno da su svi osetili duh zajedništva koje takmičenja kao što je ovo mogu doneti. Događaj je završen sa velikim aplauzom, svesni da su nagrade samo deo priče. Prava vrednost ovog turnira bila je u stvaranju sećanja, izgradnji prijateljstava i usavršavanju veština. Svi su napustili događaj sa osmehom i osećajem ponosa, a naša kompanija je srećna što je mogla doprineti ovom iskustvu.

Sva prikupljena novčana sredstva od kotizacija namenjena su maloj Jani Marković iz Knjaževca Fondacija “Humanost bez granica”.

Humanitarni Tehnomedia FIFA turnir je održan u okviru tradicionalnog turnira “Dođi na basket” čiji su organizatori omladina Kotlujevca i Sportski savez grada Zaječara. Turnir u e-football-u u organizaciji Tehnomedie održava se treću godinu zaredom.

IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
  n x
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *