Proslavite sa nama i uživajte u popustima u: Knjaževcu, Beogradu i Pančevu

pancevo knjazevac beograd

Pridružite nam se u proslavi rođendana naših prodavnica i iskoristite ove sjajne pogodnosti koje smo pripremili samo za vas! U znak zahvalnosti prema vama, dragim kupcima, spremili smo posebne popuste i ponude koje će dodatno ulepšati vašu kupovinu.

Sa velikim uzbuđenjem obaveštavamo vas da naše 3 Tehnomedia prodavnice u Knjaževcu, Beogradu i Pančevu slave svoje rođendane! Godine rada, truda i neprestane posvećenosti prema vama su prošle i mi želimo ovaj trenutak da podelimo sa svima vama koji ste nas podržavali tokom ovog neverovatnog putovanja. Kao znak zahvalnosti, pripremili smo posebno slavlje u obliku fantastičnih popusta koje možete iskoristiti i uživati u šopingu.

U naredna tri dana, od 17. do 19. avgusta dočekuju vas fantastični popusti na raznovrsnu ponudu naših proizvoda.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

Bez obzira da li ste dugogodišnji verni kupac ili nas tek otkrivate, ovo je prilika da nabavite omiljene proizvode po izuzetno povoljnim cenama.

blog x

Obeležavamo sjajnih 15 godina rada naše Tehnomedia prodavnice u Knjaževcu i želimo da ovu radost podelimo sa vama!

Tokom ovog vremena, imali smo privilegiju da vas upoznamo, služimo i stvorimo duboku povezanost sa svakim od vas. Vaša podrška i poverenje su nam bili neizmerno dragoceni i ključni za našu dosadašnju uspešnu priču. Da bismo podelili ovu radost s vama, odlučili smo da proslavimo naš jubilej na poseban način. Pripremili smo fantastične popuste i pogodnosti koje će vam omogućiti da uživate u kupovini uz neverovatne cene. Vaša lojalnost zaslužuje da budete nagrađeni, a mi smo odlučili da ovo bude način na koji vam se zahvaljujemo na dugogodišnjoj podršci.

Nalazimo se u srcu Knjaževca, između kružnog toka i kamenog mosta u Knjaza Miloša 21. Sa vama smo radnim danima od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 15.

blog x

Ovo je poseban trenutak za nas jer smo zajedno prošli kroz 3 godine uspešnog poslovanja i razvoja. Kako bismo vam se zahvalili na podršci i poverenju imaćete priliku da uživate u ekskluzivnim popustima i ponudama koje smo pripremili samo za naše vernike kupce. Bilo da planirate da obnovite uređaje i aparate, pronađete savršen poklon za dragu osobu ili jednostavno želite da sebi priuštite nešto posebno, naša prodavnica je pravo mesto za vas.

Nalazimo se u čuvenoj Požeškoj ulici 72, središtu Banovog brda, modernom korzou koji deli naselje na dva dela. Radnim danima smo vam na usluzi od 9 do 21, a subotom od 9 do 19 sati.

blog x

Dve godine uspešnog poslovanja su za nama i to je sve zahvaljujući vama. Podrška koju ste nam pružali nas je motivisala da rastemo i unapređujemo se, a mi želimo da to proslavimo sa vama na najbolji mogući način! Poklanjamo vam akciju niskih cena. Spremili smo posebne ponude i pouste jer želimo da obavite kupovinu bez prevelikog opterećenja budžeta. Naši ljubazni i obučeni prodavci će biti tu da vam pomognu i pruže vam vrhunsku uslugu kao i uvek.

Nalazimo se u Shooping centru Big Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 18 i na usluzi smo vam radnim danima i vikendom od 9 do 22 sata.

Ova tri dana proslave i slavljeničkih popusta su naš način da vam pokažemo koliko cenimo vašu podršku. Vaše poverenje i vernost su nam omogućili da rastemo i napredujemo i zato želimo da naše rođendane podelimo sa vama.

Hvala vam što ste deo naše priče.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *