Počela sa radom Tehnomedia u Zemun parku

naslov zemun

U Zemunu je svečano otvorena treća Tehnomedia prodavnica. Ovo je inače 10. maloprodajni objekat na teritoriji grada Beograda i 61. u našoj zemlji.

Nakon 7 meseci od otvaranja druge Tehnomedia prodavnice u Zemunu, zvanično smo otvorili još jedan maloprodajni objekat.

Nova Tehnomedia

Nalazimo se u TC “Zemun park”, na samom ulazu u grad iz pravca Novog Sada. Lokacija je između auto-puta Beograd-Novi Sad i starog Batajničkog druma, na auto-putu za Novi Sad od 124-126.

Atmosfera

This image has an empty alt attribute; its file name is tehnomedia13.jpg

Odlična atmsfera, gužva i zadovoljna lica najavljuju dobar početak. Kupci su pokazali veliko interesovanje, a prema njihovim rečima, ovakva prodavnica im je baš nedostajala.

“Oduševljena sam izborom robe i radnjom. Stvarno može sve da se nađe ovde i sve je pregledno, a cene su za svakoga i ima dosta povoljnih stvari. Moram da pohvalim i prodavce koju su izuzetno uslužni i ljubazni”, istakla je Maja Predić iz Zemuna.

“Zaslužujete stvarno sve pohvale. Želim vam srećan početak i moram da kažem da sam ja vaš stalni kupac. Živim u Žarkovu, ali sam danas došla ovde s namerom da kupim neki uređaj na popustu i volela bih da dobijem i neku nagradu. Videćemo”, rekla je Brana Petković.

“Nedostajalo je ovako nešto. Ima dosta prodavnica sa sličnom ponudom, ali me je ovo mesto na prvu osvojilo. Nemam nikakve zamerke i svaka čast. Dobra je ponuda, cene su vidim danas baš povoljne, a videćemo na dalje i usluga je odlična. Moram da priznam da sam iznenađen ovim skupim poklonima koje dajete kupcima i kapa dole i za to. Bravo”, podelio je sa nama svoje utiske Dragan Marković.

paulina

Otvaranju je prisustvovala i naša popularna glumica Paulina Manov.

Popusti i nagrade

Obezbedili smo fantastičan popust od 20% na redovne cene ako se odlučite za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije, kao i fenomenalan popust u iznosu od 15% na: belu tehniku, tv, audio i video,na it i telefone. Na svečanom otvaranju Tehnomedie u Zemun parku, kupcima su ponuđena brojna iznenađenja. Najsrećnije su čekali vredni pokloni: zamrzivač, električni trotinet, laptop, mobilni telefon, trajni epilator, gejming stolica.

Srećne ruke bio je Nikola Japundžić i na poklon dobio Infinix mobilni telefon Hot. Nikola je bio prvi kupac sa računom većim od 10 000 dinara.

   n

Svoje iznenađenje i radost nije mogla da sakrije Jelena Jovanović i ona je na dar dobila trajni epilator IPL. Ona je bila prva dama koja je obavila kupovinu veću od 30 000 dinara.

   n

Đurđica Čikara je bila 61. kupac koji je obavio kupovinu veću od 10 000 dinara i njoj je uručen poklon Laptop Dell .

   n

 Milena Tošić je na poklon od Tehnomedie dobila električni MS trotinet. Milena je bila 122 kupac sa računom većim od 10 000 dinara.

   n

Biljana Stegić je imala sreće jer je bila183. kupac koji je obavio kupovinu sa računom većim od 10 000 dinara i dobila je poklon zamrzivač Midea.

   n

Milica Pantović je na poklon dobila gejming stolicu Rampage. Nagrada je pripala Milici jer je bila prvi kupac koji je obavio kupovinu gejming opreme vrednosti veće od 10 000 dinara.

   n

Radno vreme

Radno vreme je radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

Ponuda

Na 280 kvadratnih metara možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora. Male i velike kuhinjske i kućne aparate, belu i ugradna tehnika, audio i video aparate najmodernije generacije, najnovije IT uređaji, laptopove, desktop računare, telefone i još mnogo toga. U ponudi imamo artikle renomiranih svetskih i domaćih brendova. U svakom trenutku na usluzi su vam naši ljubazni i obučeni prodavaci.

tehnomedia

Akcije, slavljeničke cene, popusti, širok izbor proizvoda i nagrade privukle se veliki broj posetilaca i kupaca ovog prvog dana. Opravdaćemo vaše povorenje. Ovde se ne zaustavljamo i idemo dalje nastavljajući da širimo svoju maloprodajnu meržu kako bismo vam bilo što bliže i u komšiluku.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

(i još malo atmosfere s otvaranja…)

tehnomedia
tehnomedia
tehnomedia
tehnomedia
tehnomedia
tehnomedia
tehnomedia
tehnomedia
paulina
paulina
t
t
t
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *