Počela sa radom Tehnomedia u Zemun parku

U Zemunu je svečano otvorena treća Tehnomedia prodavnica. Ovo je inače 10. maloprodajni objekat na teritoriji grada Beograda i 61. u našoj zemlji.

Nakon 7 meseci od otvaranja druge Tehnomedia prodavnice u Zemunu, zvanično smo otvorili još jedan maloprodajni objekat.

Nova Tehnomedia

Nalazimo se u TC “Zemun park”, na samom ulazu u grad iz pravca Novog Sada. Lokacija je između auto-puta Beograd-Novi Sad i starog Batajničkog druma, na auto-putu za Novi Sad od 124-126.

Atmosfera

This image has an empty alt attribute; its file name is tehnomedia13.jpg

Odlična atmsfera, gužva i zadovoljna lica najavljuju dobar početak. Kupci su pokazali veliko interesovanje, a prema njihovim rečima, ovakva prodavnica im je baš nedostajala.

“Oduševljena sam izborom robe i radnjom. Stvarno može sve da se nađe ovde i sve je pregledno, a cene su za svakoga i ima dosta povoljnih stvari. Moram da pohvalim i prodavce koju su izuzetno uslužni i ljubazni”, istakla je Maja Predić iz Zemuna.

“Zaslužujete stvarno sve pohvale. Želim vam srećan početak i moram da kažem da sam ja vaš stalni kupac. Živim u Žarkovu, ali sam danas došla ovde s namerom da kupim neki uređaj na popustu i volela bih da dobijem i neku nagradu. Videćemo”, rekla je Brana Petković.

“Nedostajalo je ovako nešto. Ima dosta prodavnica sa sličnom ponudom, ali me je ovo mesto na prvu osvojilo. Nemam nikakve zamerke i svaka čast. Dobra je ponuda, cene su vidim danas baš povoljne, a videćemo na dalje i usluga je odlična. Moram da priznam da sam iznenađen ovim skupim poklonima koje dajete kupcima i kapa dole i za to. Bravo”, podelio je sa nama svoje utiske Dragan Marković.

Otvaranju je prisustvovala i naša popularna glumica Paulina Manov.

Popusti i nagrade

Obezbedili smo fantastičan popust od 20% na redovne cene ako se odlučite za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije, kao i fenomenalan popust u iznosu od 15% na: belu tehniku, tv, audio i video,na it i telefone. Na svečanom otvaranju Tehnomedie u Zemun parku, kupcima su ponuđena brojna iznenađenja. Najsrećnije su čekali vredni pokloni: zamrzivač, električni trotinet, laptop, mobilni telefon, trajni epilator, gejming stolica.

Srećne ruke bio je Nikola Japundžić i na poklon dobio Infinix mobilni telefon Hot. Nikola je bio prvi kupac sa računom većim od 10 000 dinara.

Svoje iznenađenje i radost nije mogla da sakrije Jelena Jovanović i ona je na dar dobila trajni epilator IPL. Ona je bila prva dama koja je obavila kupovinu veću od 30 000 dinara.

Đurđica Čikara je bila 61. kupac koji je obavio kupovinu veću od 10 000 dinara i njoj je uručen poklon Laptop Dell .

 Milena Tošić je na poklon od Tehnomedie dobila električni MS trotinet. Milena je bila 122 kupac sa računom većim od 10 000 dinara.

Biljana Stegić je imala sreće jer je bila183. kupac koji je obavio kupovinu sa računom većim od 10 000 dinara i dobila je poklon zamrzivač Midea.

Milica Pantović je na poklon dobila gejming stolicu Rampage. Nagrada je pripala Milici jer je bila prvi kupac koji je obavio kupovinu gejming opreme vrednosti veće od 10 000 dinara.

Radno vreme

Radno vreme je radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

Ponuda

Na 280 kvadratnih metara možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora. Male i velike kuhinjske i kućne aparate, belu i ugradna tehnika, audio i video aparate najmodernije generacije, najnovije IT uređaji, laptopove, desktop računare, telefone i još mnogo toga. U ponudi imamo artikle renomiranih svetskih i domaćih brendova. U svakom trenutku na usluzi su vam naši ljubazni i obučeni prodavaci.

Akcije, slavljeničke cene, popusti, širok izbor proizvoda i nagrade privukle se veliki broj posetilaca i kupaca ovog prvog dana. Opravdaćemo vaše povorenje. Ovde se ne zaustavljamo i idemo dalje nastavljajući da širimo svoju maloprodajnu meržu kako bismo vam bilo što bliže i u komšiluku.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

(i još malo atmosfere s otvaranja…)

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *