Beko više daje, duže traje!!!

x   T.

Centralno mesto u svakom domu je kuhinja. Beko vam nudi najbolje uređaje za njeno opremanje.

U kuhinji se sve dešava. To je mesto obedovanja, porodučnih okupljanja, slavlja i razgovora. Opremite je Beko ugradnom tehnikom kako bi bila funkcionalna, udobna i prijatna.

Izaberite:

Beko akcija

Ostvarićete čak 7 godina garancije i mogućnost povraćaja sredstava nakon 60 dana, ako je proizvod neoštećen tokom trajanja akcije do 31. maja. Sve što je potrebno jeste da registrujete vašu kupovinu na: https://www.beko5.com/ do 30.06.2022.

Zašto izabrati Beko?

  • Zato što Beko ugradna tehnika štedi vreme i električnu energiju.
  • Zato što su uređaji i aparati ovog brenda pouzdani, inovativni, modernog dizajna, štede resurse i olakšavaju život korisnika zahvaljujući korisnim funkcijama i naprednim tehnologijama tako da ćete imati više vremena za sebe i moći ćete kvalitetnije da provedete svoje slobodno vreme.

Beko ugradne sudomašine

BEKO DIN48430 AD

Pranje suđa je obaveza koja ne može da se izbegne i zato vam je potreban pomoćnik. Beko ugradne sudomašine su odličan izbor. Pružaju besprekornu higijenu i savršene rezultate pranja čak i kod tvrdokorno zaprljanog posuđa. Imaju GlassShiel tehnologiju koja štiti vaš porcelan i staklo od matiranja i ogrebotina. Poseduju i jonizator i ventilator za uklanjanje neprijatnih mirisa. Zdravlje vas i vaše porodice biće sačuvano zahvaljujući specijalnom antibakterijskom programu. Obaviće efikasno čišćenje sa optimalnom količinom deterdženta. Samo sipajte u mašinu tečni deterdžent i pustite da funkcija AutoDose automatski dodaje odgovarajuću količinu deterdženta tokom celog meseca. Ako ste u žurbi, sudovi će biti oprani za tili čas pomoću funkcije Fast+ koja ubrzava ciklus pranja za do 3 puta uz optimalan efekat. Vaše čaše biće blistave i bez tragova kamenca kao da su nove sa SteamGloss produženim programom od 10 minuta. Beko sudomašine obaviće i teške poslove pranja umesto vas sa TrayWash. Ovaj snažan program čišćenja pod jakim pritiskom moći će intenzivno da očisti 3 pleha u isto vreme. Neprijatni mirisi se više neće zadržavati u sudomašini sa IonGuard tehnologijom. Ona neutrališe jone neprijatnih mirisa na svakih sat vremena u mašini za pranje sudova, pa će kuhinja mirisati svežije.

Beko ugradne rerne

BEKO BVM 35500 XPS

Beko ugradne rerne su opremljene funkcijama koje olakšavaju pripremanje ukusnih i zdravih obroka. One štede vaše vreme i energiju. Rerna CookMaster ima kapacitet od čak 82l i u njoj možete da pripremite obroke na pet polica istovremeno. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji Split&Cook dobićete dve rerne u jednoj. Mogu da pripreme dva različita jela sa temperaturnom razlikom do 80°C i bez mešanja mirisa. Tako na primer u isto vreme možete spremiti musaku i pitu s višnjama. Sa CookSense tehnologijom meso će biti pečeno onako kako najviše volite. Samo u meso zabodite sondu i priključite je na predviđeni otvor na zidu. Izmeriće unutrašnju temperaturu i informisati vas kada je meso zapečeno ili slabo i srednje pečeno. Sa PizzaPro funkcijom napravićete picu za 5 minuta kao iz picerije zahvaljujući rerni koja se zagreva do vrelih 310 ⁰C. Halogeno osvetljenje koje rerne imaju štede energiju, jer daju dobar pogled unutrašnjosti. Neće biti potrebe da rernu otvarate dok unutra pečete specijalitete i tako bespotrebno gubite toplotu.

Beko ugradna ploča

BEKO HII 64850 FHTI

Stalno se nešto krčka, kuva ili dinsta na ugradnim pločama. Zato je važno da uređaji budu sigurni i bezbedni. Beko nudi najbolje. Električna ploča kontroliše posebno svaku grejnu zonu. Vaši mališani biće bezbedni sa funkcijom zaključavanja ploče. Pomoću ploče za kuvanje IndyFlex možete da spremate male ili velike obroke i svako jelo. Fleksibilne zone kuvanja se objedinjuju kako bi se napravile veće zone i možete da koristite 4 tiganja standardne veličine ili 2 veća kako bi pripremili sve što poželite. Ako želite elegantnu i modernu ploču za kuvanje koja se lako koristi, Direct Access Premium nudi osvetljene, zasebne komande za svaku zonu sa 15 nivoa snage. Jednim dodirom možete podesiti postavke, a kada se ploča za kuvanje isključi, one će nestati. Ako se odlučite za korišćenje gasa bezbednost kod Beko uređaja je zagarantovana, jer je isključivanje gasa automatsko. Nema curenja gasa, a zahvaljujući ovoj funkciji biće registrovano kada se plamen gorionika ugasi zbog promaje ili kada vam iskipi tečnost iz šerpe, na primer. Na ploči sa visoko efikasnim gorionikom na gas mnogo brže i efikasnije ćete pripremiti svaki obrok. Koristiće manje gasa i za razliku od standardnih gorionika kuvaće brže.

Beko ugradni frižideri

BEKO BCNA275E4SN

Pomoći će vam održite svežinu namirnica. Savršen su izbor ako tražite najsavremenije tehnologije hlađenja i idealno su rešenje za manje kuhinje.

Beko u TOP 3 brenda u Evropi

Kompanija Beko se nalazi među TOP 3 najbolja brenda bele tehnike u Evropi. Zahvaljujući 60 godina iskustva, brend Beko svojim potrošačima, kojih je više od 400 miliona u 135 zemalja širom sveta daje široku paletu modernih i funkcionalnih proizvoda za opremanje doma. Kao jedan od najistaknutijih globalih brendova, Beko svoje proizvode plasira podržavajući zdraviji život i zaštitu životne sredine, a uspeh ne bi bio moguć bez truda same kompanije i konstantne saradnje sa ogromnim brojem zadovoljnih kupaca. Za Beko, svaki kupac je inspiracija, što potvrđuje i zvanično priznanje upravo od strane kupaca.

Beko uređaji su u skladu sa najnovijim ekološim standardima. Kompanija „Beko“ je zauzela 20. mesto na prestižnoj listi najpoznatijeg svetskog časopisa o održivom poslovanju i liderstvu „Real Leaders“. Nagrada koju časopis dodeljuje „Top Impact Companies“ odaje priznanje kompanijama koje ostvaruju pozitivan društveni ili ekološki uticaj, a “Beko” se tako našao u društvu najuspešnijih svetskih kompanija.

Opremite svoju kuhinju kvalitetnim, pouzdanim, sigurnim, funkcionalnim i moderno dizajniranim uređajima bele tehnike Beko. O ovoj akciji možete čitato i u Kuriru.

U 61. Tehnomedia prodavnici u 37 gradova, moći ćete da izaberete model po svojoj meri koji je baziran na najnovijim tehnologijama. Kupovinu možete obaviti i online ili pozovite Tehnomedia Call centar na 011 44 44 999. Načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

TM Aeroperfect x  x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *