Poklanjamo popuste povodom rođendana naših prodavnica

rodjendansi baner

Naše 3 prodavnice slave divan dan i tim povodom omogućili smo vam kupovinu po slavljeničkim cenama.

Povodom rođendana tri naše prodavnice, našim kupcima poklanjamo slavljeničke cene, poklon vaučere i popuste u: Jagodini (Kneginje Milice 3), Lazarevcu (Dimitrija Tucovića bb – DIS) i u Beogradu ( Vojvode Stepe 318).

Za sve kupce obezbedili smo od 23. do 25 marta popuste na određene grupe proizvoda. Popust od 20% za male kućne aparate i periferije. Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone. Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.

Poklon vaučere dobili su Jelena Matijević i Aleksandar Filipović iz Lazarevca.

   n x

   n

Nagradili smo poklon vaučerima i naše kupce iz Beograda.

   n

   n
  • Jagodina

Možete nas pronaći u centru Jagodine, pored fontane. Na 320 kvadrata smeštena je raznovrsna ponuda, na dva nivoa. Svako će moći da pronađe ono što mu je potrebno za dom, rad, poslovni prostor, zabavu ili učenje.

Radnim danima nas možete posetiti od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

image
  • Lazarevac

Nalazimo se u blizini centra grada, u sklopu DIS-a. Bogat izbor artikala smešten je na oko 200 kvadrata. Super cene i odlični uslovi plaćanja učiniće vašu kupovinu nezaboravnom. Ukoliko vam je potreban savet ili konsultacija, stručni tim prodavaca vam je na raspolaganju.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 17 sati.

image
  • Beograd

naša prodavnica na Voždovcu smeštena je u blizini Saobraćajnog fakulteta. Na oko 110 kvadrata očekuje vas široka ponuda poznatih brendova velikih i malih uređaja i aparata za domaćinstvo. U svakom trenutku na usluzi vam je Tehnomedia tim obučenih i ljubaznih prodavaca.

Radnim danima radimo od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 19 sati.

image

Koliko puta ste poželeli da uštedite kupujući neki proizvod po nižoj ceni? Sada imate priliku da to i ostvarite. Dobro došli!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *