Samsung ormar – mašina za sušenje veša

samsung ormar

Zahvaljujući pametnim uređajima domovi su sve funkcionalniji. Da li ste znali da postoji mašina za sušenje veša koja liči na ormar?

Koliko puta ste se iznervirali zato što vam je garderoba izgužvana, neprijatno miriše i tvrda? Da li se desilo da nemate gde da prostrete veš? Kada ste se poslednji put zapitali šta da uradite kako bi se vaša garderoba brže osušila?

Verovali ili ne postoji mašina za sušenje veša koja može rešiti sve te probleme. Osvežava i dezinfikuje garderobu. Izgleda lepo i elegantno, poput ormara i savršeno se uklopa uz nameštaj u domu.

Capture  x

Kakva je to Samsung mašina – ormar za sušenje?

Ova pametna mašina čisti odeću lako i efikasno. Sa svojom veštačkom inteligencijom može da zapamti vaše navike i koje ste programe i postavke najčešće koristili. Kada završi sa čišćenjem preporučuje najpovoljnije programe sušenja. U ovakvoj mašini odeća će biti osvežena i dezinfikovana. Funkcija dezinfekcije koristi JetSteam za eliminisanje 99,9% bakterija i virusa i ubija 100% kućnih grinja. Uklanja gasove i štetne supstance koji izazivaju neprijatne mirise. Odeća će biti bez nabora,Wrinkle Care koristi JetSteam i JetAir kako bi je ispeglao. Odeću će osvežiti deodorišući je u unutrašnjosti ormara. Filter za deodorizaciju u ormar – mašini hvata i uklanja gasove koji izlaze iz odeće i sprečava stvaranje neprijatnih mirisa i dodatnu kontaminaciju. U njemu se eliminiše 99% neprijatnih mirisa, kao što su miris znoja, duvana, pečenja i hemijskog čišćenja. Sušenje je brže u odnosu na druge uređaje zahvaljujući AI Dry tehnologiji sa senzorom vlažnosti. Neprekidnim merenjem količine vlage u odeći, ova tehnologija može precizno da utvrdi u kojoj je fazi sušenje i skrati predviđeno vreme.

ormar mašina za sušenje veša

Kako da osušim, osvežim i dezinfikujem garderobu u ormaru?

Koristeći JetAir sistem za uduvavanje vazduha on velikom snagom usmerava vazduh koji se zahvaljujući AirHangers vešalicama kreće duž odeće u oba smera. Tako se prašina i mirisi uspešno eliminišu čak i iz najdubljih slojeva tkanine i sa poljne i unutrašnje strane odeće. Vibracije i buka su blagi. U ovom uređaju odeća se čuva u najboljim uslovima. Prilikom otvaranja vrata ovog uređaja, njegova funkcija odvlaživanja uvlači vazduh iz sobe, izvlači iz njega vlagu i vraća nazad suv vazduh.

Ovaj Samsung inovativni Bespoke uređaj poseduje tehnologiju samočišćenja tako da sve sama radi. Vrši odvlaživanje, dezinfekciju i deodorizaciju unutrašnjosti. Nisu potrebni skupi i jaki deterdženti zato što se čisti kombinacijom toplote, vazduha i pare. A nakon 40 ciklusa sama će javiti kada je potrebno čišćenje.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *