Tehnomedia rođendanski popusti

 rodjendan x blog

Tata – mate za kućne aparate u ovoj jubilarnoj godini povodom 20. rođendana pripremaju brojna iznenađenja.

Počeli su popusti povodom rođendana Tehnomedia centra d.o.o. u prodavnicama i web shopu. Ova, 2021. je jubilarna za kompaniju tako da možete očekivati brojna iznenađenja tokom cele godine. Tehnomedia centar d.o.o. slavi 20. godina uspešnog rada i poslovanja. Ostaje vam samo da napravite spisak želja i krenete u kupovinu.

IMG  x

Jedna od rođendanskih akcija je u toku i trajaće simboličnih 20 dana, od 7. do 27. juna. Verovali ili ne 1 357 proizvoda nalazi se na rođendanskom popustu.

Iskoristite fantastične akcije, sniženja od 15 i 20 % na određene grupe proizvoda i osetite euforiju u svakoj prodavnici.

Prava je prilika da nabavite mašinu za pranje i sušenje veša po super ceni.

Platićete 15% nižu cenu ako se odlučite da u ovom periodu kupite: nosač za TV, štampač, televizor, zvučnik, desktop računar, monitor, laptop računar, mobilni telefon, tableti, trotineteti i balans skuteri.

Uštedećete 20% ako ovih dana odlučite da sebe ili one do kojih vam je stalo obradujete: smart home uređajem, auto radio opremom, peglom, opremom za peglanje, ugradnim setom, pametnim satom, blenderom, sokovnikom, uređajem za ceđenje, mrežnom opremom i akcionom kamerom.

IMG  x

Ne zaboravite, u jubilarnoj 2021. godini za Tehnomedia centar d.o.o. čekaju vas specijalne cene, dodatne pogodnosti i popusti. Sve mere predostrožnosti su preduzete kako bi šoping iskustvo bilo prijatno i bezbedno. I zato: distanca, maska i pravac Tehnomedia centar d.o.o.

Već 20 godina smo drugačiji od drugih. Proverite.

baner x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *