Tehnomedia, 20 godina sa vama

 rodjendan x blog

Tehnomedia povodom jubilarnog 20. rođendana ove godine priređuje brojna iznenađenja. Zahvaljujući rođendanskim promocijama i akcijama, opremićete dom ili poslovni prostor po super cenama.

   n x

Sve je počelo u Zaječaru 2001. godine kada je osnovana jedna mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a ceo asortiman bio je smešten u 20. kvadrata. Firma se zvala Technic house. Ubrazano širenje je počelo 2. godine kasnije. U isto vreme povećavao se broj radnika, radilo se na usavršavanju, a kompanija je rasla iz godine u godinu. Danas, kompanija Tehnomedia centar d.o.o. jubilarnu 20. godinu uspešnog rada i poslovanja dočekuje sa 54 maloprodajna objekta u 35 gradova i 467 zaposlenih.

Ova kompanija je ponosna i na svoju online prodavnicu i Call centar sa 27 operatera. Magacini u Zaječaru su preko 10 000 kvadrata. Vozni park ove kompanije čine: 6 kamiona, 20 kombi vozila, 15 putničkih vozila.

Kako navode iz kompanije, najveću zaslugu duguju vama i zahvaljuju se na ukazanom poverenju.

Tehnomedia tim zna, ume, može i hoće i u tome je tajna uspešnih godina.

This image has an empty alt attribute; its file name is Dragan-1024x576.jpg
Dragan Jovanović, vlasnik i direktor kompanije Tehnomedia centar d.o.o.

Kako ističe vlasnik i direktor kompanije Tehnomedia centar d.o.o. Dragan Jovanović, zalaganje i strpljenje su najbitniji, čime god da se bavite.

“Realno teško je spakovati 20 godina u nekoliko rečenica. Ponosni smo na svoju energiju i veru u sebe od kada smo krenuli pre 20 godina u jednoj maloj radnji od 20 kvadrata. sada imamo preko 15 000 kvadrata samo maloprodajnog prostora i preko 10 000 kvadrata svog magacinskog prostora. Ponosni smo na to što smo iz Zaječara. Ponosni smo na to što preko 10 prvozaposlenih ljudi je sada u srednjem i visokom menadžmentu kompanije. Duboko verujem u to da možemo odavde da nastavimo ovim putem i da budemo još bolji. Želim da se zahvalim svim svojim saradnicima na energiji, zalaganju i trudu.”

Prema Jovanovićevim rečima, kompanija podjednako brine o zaposlenima i potrošačima.

” Dodao bih da je najveća vrednost kompanije, kao i naša misija, zadovoljstvo svih zaposlenih, što se prenosi i na naše potrošače. To je jedna veza koja naš odnos čini neraskidivim i za sve njihove probleme mi smo tu. Želim da istaknem, da imamo poseban sektor za negu i brigu o korisnicima i njihovim problemima vezanim za aparate. Doživljavamo svaki njihov problem kao lični i želimo da ga u najkraćem mogućem roku rešimo. Zbog toga je zadovoljstvo veće u našem odnosu i poslovanju.”

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanja-2-1024x576.jpg
Tanja Jovanović, vlasnica i direktorka Sektora za ljudske resurse kompanije Tehnomedia centar d.o.o.

Vlasnica kompanije Tehnomedia centar d.o.o. i direktorka Sektora za ljudske resurse, Tanja Jovanović kaže da su krenuli sa jednom običnom vizijom da ako neko radi 12 sati dnevno on mora da uspe i ovde i u bilo kom delu sveta.

” Mislim da nas slogan ” 20 godina drugačiji od drugih ” najbolje opisuje. Upravo zbog odnosa i pristupa prema svakom pojedincu. Naša misija je okupiti zainteresovane, vredne, poštene ljude, lojalne ideji i timu. Uvideti njihove individualne kvalitete i razlike, postaviti ih upravo na onom mestu u timu gde oni mogu dati svoj maksimum, a na obostrano zadovoljstvo. Ovako nešto nije moguće bez predanog rada i iskrene posvećenosti. Od prvog dana sa istim entuzijazmom vodimo napred ovu našu priču zajedno sa ljudima koji uz nas rastu, stasavaju, grade se, uče i ujedno predstavljaju najveću vrednost Tehnomedia porodice. To je ono što nas odvaja od drugih, a nas lično, čini ponosnima na sve postignuto. “

IMG   resized   x

Jedna od rođendanskih akcija je u toku i trajaće simboličnih 20 dana, od 7. do 27. juna. Verovali ili ne 1 357 proizvoda nalazi se na rođendanskom popustu.

Iskoristite fantastične akcije, sniženja od 15 i 20 % na određene grupe proizvoda i osetite euforiju u svakoj prodavnici.

Prava je prilika da nabavite mašinu za pranje i sušenje veša po super ceni. Platićete 15% nižu cenu ako se odlučite da u ovom periodu kupite: nosač za TVštampač, televizorzvučnikdesktop računar, ili monitor. Uštedećete 20% ako ovih dana odlučite da sebe ili one do kojih vam je stalo obradujete: smart home uređajemauto radio opremompeglom i opremom za peglanje.

Sve za opremanje doma i poslovnog prostora: od malih kućnih aparata do premium brendova i ekskluzivnih uređaja nalazi se na ovoj adresi.

Ovu, 2021. godinu Tehnomedia će obojiti u ružičasto i učiniti stvarnost lepšom.

Tehnomedia, 20 godina drugačija od drugih. Proverite.

baner x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *