Porsche Design Acer Book RS

naslovna

Ono što je Porsche u svetu autiomobilizma to je Porsche RS u IT svetu: vrhunski laptop i čiste performanse.

Jedan od najvećih svetskih proizvođača laptop računara i računarske opreme, kompanija Acer je u saradnji sa kompanijom Porsche napravila originalan, jedinstven, vrhunski Porsche Design Acer Book RS laptop računar.

Porsche Design Acer Book RS poseduje vrhunske performanse koje su rezultat usavršavanja i iskustva. Vodećim ga čine: Intel® Core™ procesor 11. generacije, brzi PCIe SSD disk do 1 TB i grafička kartica NVIDIA® GeForce® MX3501. Brže odvođenje toplote je zahvaljujući dvema vakumskim bakarnim cevima koje performanse ovog laptop računara dodatno poboljšavaju. Neke osnovne generalije su: dijagonale ekrana 14″ Full HD. RAM memorija je 16 GB LPDDR4x. Hard disk 1 TB SSD. Procesor je Intel Core i7-1165G7, Quad Core. Grafička kartica NVIDIA GeForce MX350. Operativni sistem Windows 10 Home. Rezolucija ekrana je 1920 x 1080 pix. Ovaj savršen ultraprenosni model poseduje neverovatne mogućnosti. Porsche Design Acer Book R u jednoj rečenici znači: kvalitet, performanse, dizajn. Poseduje odličnu autonomiju baterije, balansirani profil rada i osvetljenost ekrana od oko 80 %. Moderan je, tanak i lagan.

3K poklopac je izrađen od ugljeničnih vlakana, kućište od aluminijuma je tanko 15, 99 mm, a staklo koje prekriva ekran izuzetno glatko. Oštrih je linija, a težak samo 1,2 kg. Sve je napravljeno od premijum materijala, a u njemu se nalaze najsavremenije elektronske komponente sa visokim radnim performansama.

image

Ekran je prekriven Corning® Gorilla® snažnim staklom2 koje je neverovatno izdržljivo antimikrobno. Odlikuju ga fantastične i živopisne boje i 14. inčni ekran osetljiv na dodir. Spektar boja 100% sRGB, osvetljenost od 340 nita1 pružiće vam neverovatno zadovoljstvo.

Ako ste konstantno u pokretu neophodna vam je mašina koja će vas pratiti. Ovo je odličan izbor, jer će vas ceo dan služiti njegova baterija. 17 sati može da traje baterija od 56 Wh. Sa opcijom brzog punjenja nakon samo pola sata, računar možete bez problema koristiti 4 sata.
Na internet se povezujete lako i brzo zahvaljujući najnovijim tehnologijama Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) sa dva opsega i Bluetooth 5.1. Tu su i mnogi priključci: USB-C™, Thunderbolt™ 4 i USB3.2 2. generacije za brzo napajanje i prenos podataka kao kada za punjenje laptopa koristite eksterni monitor.

Windows Hello proverava bez lozinke vaš identitet na bezbedan i brz način sa ugrađenim čitačem otiska prsta. Tu je buđenje glasom (WoV) i inteligentni Microsoft lični digitalni asistent. Više uređaja ćete moći da sinhronizujete i da stignete da završite sve planirane obaveze. Zvuk je vrhunski zahvaljujući naprednim tehnologijama. Nema izobličavanja zvuka kada se pojača a bas je neverovatno bogat. Ono što je dobro je i što zahvaljujući funkciji potiskivanja pozadinske buke zvukovi koji nisu prepoznati kao glas biće utišani tako da ćete moći nesmetano da razgovarata na online sastancima, na primer.

Ovaj novi Acer ultrabook model iz Porsche dizajn studia postaće vaš verni pratilac gde god da ste i najbolji prijatelj. On je čvršći, bolji, najbrži, izdržljiviji. Jednostavno morate da ga imate. Po super ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja potražite ga u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *