Pouzdana Nokia

telefon

Ako želite pametan telefon napravljen po vašoj meri neka vaš izbor bude Nokia.

Tehnomedia vam je obezbedila pouzdano sredstvo komunikacije po neverovatno povoljnoj ceni. Kvalitetni Nokia mobilni telefon sa dobrim performansama, mogućnostima i baterijom pružiće vam sigurnost i pouzdanost tokom korišćenja. vaš pravi oslonac je Nokia pametni telefon. Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite ga po neverovatno povoljnoj ceni. Predlažemo vam dva Nokia modela: 5.3 DS Charcoal Dual Sim i 1.3 DS Charcoal Dual Sim.

image

5.3 DS Charcoal Dual Sim sa ugrađenom veštačkom inteligencijom omogućava da zabeležite, snimite, fotografišete svaki trenutak i događaj i na taj sačuvate od zaborava. Fotografije ćete snimiti iz sasvim drugačijih uglova zahvaljujući četvorostrukoj kameri i ultraširokougaonom objektivu od 118°. Odličan je i za igrice. Bezbrižnomožete igrati igrice pomoću snažnog procesora Qualcomm® Snapdragon™ 665. Opremljen je vrhunskim HD+ ekranom dijagonale 6,55 inča i odnosom stranica 20:9.

Telefon ćete bez problema koristiti 2 dana, jer se neće brzo isprazniti baterija koja je 4000 mAh i vrlo prilagodljiva. Možete povećati memoriju sa 64 GB na dodatnih 512 GB pomoću MicroSD. Sa 2 godine softverske nadogradnje spreman je i za Android 11. Poseduje elegantno 2.5D prednje staklo, kao i zadnji deo koji je otporan na ogrebotine. Težak je 185 grama i udoban za nošenje. Njegove dimenzije su 164,3 x 76,6 x 8,5 mm.

Ako se odlučite za Nokia model 1.3 DS Charcoal Dual Sim, dobijate dvostruki sistem kamera sa glavnom kamerom od 8 MP sa LED blicem i mogućnošću snimanja u uslovima slabog osvetljenja uz podršku veštačke inteligencije i prednju HDR kameru Google Go od 5 MP. Svaki detalj možete videti zahvaljujući velikom HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča. Sadržaj će biti neverovatno pregledan. Baterija će trajati ceo dan. Kapaciteta je 3000 mAh. Imaćete brzinu koja vam je potrebna zahvaljujući procesoru Qualcomm® 215 Mobile Platform.

Prednje staklo je neverovatno elegantno, kao i čvrsto kućište sa 3D nano-teksturom. Sa specijalnim Google Assistant dugmetom saznaćete sve što vas interesuje. Od vremena, poziva, praćenja vesti i još mnogo toga i to samo korišćenjem svog glasa. Težak je samo 155 grama, a dimenzije su: 147,3 x 71,2 x 9,35 mm.

image

Ne zaboravite Nokia je odličan izbor. Ovi telefoni su napravljeni da traju. Kupite ih u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili naručite online po super niskoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *