Kupi i dobijaš Samsung poklon

naslov

Za kupovinu Samsung Galaxy A52 ili Galaxy A72 dobijate Galaxy Buds+ bežične bele slušalice.

Vreme je za novi telefon. Predlažemo vam Samsung. Iskoristite akciju do kraja marta u Tehnomedia maloprodajnim objektima, jer kupovinom modela iz serije A Galaxy A 52 ili A 72 dobićete na dar Galaxy Buds+ bežične slušačice u beloj boji. ovi telefoni imaju sjajne mogućnosti.

image

Pre kupovine informišite se o pravilima ove promocije. Uslov za ostvarivanje prava na poklon prilikom kupovine je registracija u preinstaliranoj aplikaciji Samsung Members, na kupljenom modelu telefona, najkasnije do 16. aprila.
Dostava bežičnih slušalica Samsung Galaxy Buds+ krajnjim korisnicima, koji su izvršili registraciju putem Samsung Members aplikacije u skladu sa pravilima ove promocije, biće izvršena u periodu od 2.aprila 2021. do najkasnije 30 aprila 2021. na adresu navedenu prilikom registracije unutar Samsung Members aplikacije.

Izaberite model mobilnog telefona po svojoj meri. Vrhunske inovacije i brojne mogućnosti, najbolje funkcije i karakteristike odlikuju ove modele. Imaju sjajne specifikacije i tehničke karakteristike. Ekrani su visoke rezolucije, fotoaparat je sa više objektiva, sa izdržljivom baterijom i prelepog dizajna.

Sa ovim telefonima pravićete savršeno jasne fotografije i video snimke sa svestranom četvorostrukom kamerom od 64 MP. Sve što poželite iz 4K videa pomoću 4K Video Snap opcije možete za nekoliko sekundi pretvoriti u fotografije visoke rezolucije od 8 MP. Pomoću optimalnih podešavanja za oko 30 fotografija kao što su pejzaži, kućni ljubimci i slično dobićete najbolji kvalitet fotografije sa Scene Optimizer-om koji koristi veštačku inteligenciju.

image

Video snimci i fotografije biće izoštreni i stabilni u bilo kojim uslovima i noću i danju. Za to je zadužena optička stabilizacija slike – OIS. I u mraku sve će biti besprekorno. Night mode koristi multi-frame procesuiranje slike. Tu su i razni zabavni dodaci pomoću dodatnih opcija. Displej je savršen, a dizajn sofisticiran. Uz stopu osvežavanja Super AMOLED displeja od90Hz moći ćete da uživate u brojnim sadržajima ili jednostavno skrolujete i pretražujete po društvenim mrežama u bilo kojim uslovima sa osvetljenim ekranom jačine 800 nita.  Možete automatski da uskladite toplinu boja na displeju sa “Eye Care” sertifikatom pomoću “Eye Comfort Shield” tehnologije i nećete zamarati oči. Možete biti bezbrižnii mirni, jer su otporni na prašinu i vodu i poseduju ocenu IP67.

Ovi Samsung telefoni izgledaju lepo, elegantno i jednostavno. Ivice su zaobljene, a kućište kamere minimalističko. Moćna baterija će vas dobro služiti, jer je izdržljiva i trajaće 2 dana. Model A 52 ima kapacitet od 4 500 mAh, dok A 72 ima kapacitet 5 000mAh. Imaju stereo zvučnike sa unapređenom Dolby Atmos tehnologijom.

Promocija traje od 17. do 31. marta 2021. ili do isteka zaliha poklona.

Cene ovih telefona u Tehnomedia prodavnicama su povoljne. Kupovinu možete obaviti i online. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *